Kako do jeftinog automobila? Grad Zagreb imaju rasprodaju! Provjerite ponudu!

foto:TRCZ

Tvrtka TRCZ automobili održat će u subotu 5. rujna, usmenu javnu dražbu pokretnina na adresi Ljudevita Posavskog 43, 10 360 Sesvete s početkom u 9 sati.

Predmeti prodaje su sredstva koja su rashodovale državne institucije i trgovačka društva, npr. Grad Zagreb, HAC, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo pravosuđa i uprave, DORH i ostali.

Predmete prodaje čine 200 predmeta dražbe. “Ponuda HAC-ih naplatnih kućica više nije novost već tradicija, ali nadam se da će vas privući njihova nova jesenska kolekcija. Od ostalih predmeta dražbe izdvojili bi luksuzne AUDI A4, Citroen C5, VW Passate, transportna vozila Mercedes sprintere i VW Craftere, nove Opel Corse, praktične električne skutere za ekološki osvještene sugrađane, kao i uvijek nezaobilazne i popularne silosne posipače”, priopćili su iz TRCZ-a.

S obzirom na epidemiološku situciju i poštivanje mjera socijalnog distanciranja, predmeti dražbe su razvrstani u 4 skupine sa vremenima početka licitacija prema rasporedu objavljenom na stranicama TRCZ-a.

Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 % početne cijene za svako vozilo iz grupe prema navedim terminima, uz uvjet da s jednom uplatnicom dražbi može pristupiti samo jedna osoba, i to pod uvjetom da je uplaćena jamčevina vezana uz vozilo koje se nalazi u grupi prema navedenom rasporedu, a minimalna jamčevina iznosi 200,00 kn.

Osoba koja izlicitira određeno vozilo dužna je u roku 3 dana uplatiti izlicitirani iznos, u suprotnom se smatra da je odustala od kupnje te gubi pravo na povrat jamčevine.Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, a prodaja vozila se vrši po načelu „VIĐENO-KUPLJENO“ što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi.

Ponudu možete pogledati ovdje.


Komentari