KAKO ĆE RADITI TRGOVINE I TRŽNICE U SUBOTU? Praznik je, pogledajte do kada možete obaviti šoping

Foto:Facebook/Ilustracija

Pogledajte radno vrijeme trgovina i vozni red na Dan neovisnosti.

U subotu je državni praznik, obilježava se 25. obljetnica neovisnosti Republike Hrvatske. U nastavku teksta donosimo radno vrijeme trgovina i šoping centara.

Lidl:

Lidl.hr
Lidl.hr

Plodine:

Na Dan neovisnosti Plodine rade od 7 do 22 sata.

Kaufland:

Radno vrijeme ovdje se razlikuje od poslovnice do poslovnice. Tako od 7 do 23 sata radi ona u Rudešu i ona u Maksimiru. Do 22 sata rade poslovnice u Vrapču, blatu, Sloboštini, Španskom i Studentskom gradu. Do 21 st rade poslovnice u Sesvetama, Dugom selu, Velikoj Gorici i Samoboru.

Konzum:

Konzumove prodavaonice imaju različita radna vremena, ovisno o lokacijama i tipu Konzuma. Predlažemo da na njihovoj stranici pronađete trgovinu najbližu sebi i provjerite sutrašnje radno vrijeme.

Arena Centar će u subotu, 8. listopada raditi redovnim radim vremenom.

Trgovine ćete moći posjetiti od 9 do 21 sat, kafiće i restorane unutar “food courta” od 9 do 1, one izvan njega do 8 do 3, a u kino ćete moći od 10 do 3 sata ujutro.

Interspar u ovom šoping centru radit će do 21 sat, a PBZ banka i javni bilježnik do 13 sati.

Avenue Mall će također raditi po redovitom radnom vremenu, odnosno od 9 do 22 sati.

Prodavaonice tekstila i bio&bio rade od 9 do 22 sata. Dm, Konzum i Müller otvoreni su od 8 do 22 sata.

Restorani Mex i Wok Me otvoreni su od 11 do ponoći, a Foodie od 11 do 19 sati. Restoran brze prehrane KFC radi od 8 do ponoći, a McDonald’s od 9, također do ponoći.

Kafići Leggiero Bar, Lotus Bar i Lotus Family Cafe otvoreni su od 8 do 1 sat, a Lotus Family Cafe igraonica od 9 do 21.

U poštu ćete moći od 9 do 22, OTP banku 8 do 19, u mjenjačnicu od 8 do 22, a Tisak je otvoren od 8 do 23 sata. Autopraonica radi od 9 do 21 sat.

Garden Mall također radi po normalnom radnom vremenu.

Centar je otvoren od 9 do 21, Interspar u sklopu istog od 7 do 21. Besplatna dječja igraonica otvorena je u isto vrijeme. Tutto Benne radi od 7 do 21, Interspar restoran od 10 do 20 sati, a kafići Murano, Sky bar i Garden bar od 8 do 21 sat.

Radno vrijeme tržnica

U subotu 8. listopada 2016. godine, na Dan neovisnosti, tržnice u gradu Zagrebu, kao i Veletržnica, hladnjača i skladišta, neće poslovati, osim sektora prodaje vinskog grožđa na Zelenoj tržnici i Sajmištu Sesvete.

Javni prijevoz sutra će voziti po nedjeljnom voznom redu.


Komentari