KAD SRCE KAŽE JESEN, ORMAR KAŽE SAKO! Izdvojili smo pet modela iz ponude popularnih brendova čija cijena je već od 140 kuna!

Foto: Stradivarius

Ljeto nam se polako bliži kraju, a temperature posljednjih dana mnoge su natjerale da iz ormara izvuku i odjeću dugih rukava. I premda će nas lijepo vrijeme, barem ako je kalendarski, služiti još nekoliko tjedana, jutra postaju sve hladnija baš kao i večeri kada vrlo često, za šetnju gradom nije dovoljna samo majica.

U ovakvim danima na scenu ponovno stupa jedan od omiljenijih komada brojnih trendseterica i ljubiteljica mode koje se već nekoliko sezona ne odvajaju od sakoa iliti blejzera. Idealan za poslovne, ali i ležerne odjevne kombinacije, za šetnju gradom ili pak večernji izlazak, kao glavni komad oko kojeg se slaže cijeli outfit ili najdraži dodatak koji nam se nalazi pri ruci za situacije kada temperature krenu padati. I premda vjerujemo da zaljubljenice u modu već posjeduju i po nekoliko sakoa u kolekciji – iskreno – ovog vječnog modnog klasika nikad nije dosta. Zbog toga smo provjerili aktualnu ponudu nekih od najdražih high street brendova među Hrvaticama i pronašli pet sakoa u koje smo se zaljubili na prvu!

Sako uz tijelo od umjetne kože – Zara – 299,90 KN

Foto: Zara

Sako od mješavine modalne tkanine – MANGO – 449,90 KN > 199,90 KN

Foto: Mango

Karirani sako – Sinsay – 139,90 HRK

Foto: Sinsay

Lepršavi blejzer s gumbima – Bershka – 229,90 KN

Foto: Bershka

Sako na preklop – Stradivarius – 279,90 KN

Foto: Stradivarius


Komentari