Jeste li već probali sladoled i kolače iz M&M slastičarnice?

(Privatni album)
Martina Dumančić, vlasnica M&M slastičarnice, za Zagreb.info ispričala je početke danas jedne od najboljih slastičarnica u Zagrebu. Posao vodi s bratom Martinom, a ljubav koju ulažu u njega, vidi se u svakom segmentu njihovog malog poslovnog carstva. Dobar glas itekako se daleko čuje, pa je priča o finim kolačima iz M&M-a odavno prevazišla kvartovske granice. A priča o sladoledu, na kojeg su Dumančići posebno ponosni, tek se daleko čuje!
“Ljubav prema ugostiteljstvu počela je kada sam mamu i tatu posjećivala kao dijete dok su radili u hotelu, a ljubav prema slastičarstvu je počela kada sam ozbiljnije počela raditi s roditeljima u slastičarnici i prvi put napravila nešto svojim rukama, kada napravite sami finalni proizvod koji je kupac tražio i vidite njegovu sreću kada mu ga uručite”, ispričala nam je Martina.
Odala nam je i po čemu je njezina slastičarnica drugačija od ostalih i zbog čega im se gosti vraćaju. “Prepoznatljivi smo po tome što radimo sve po željama gosta, torte mogu naručiti u zadnji čas pa čak i za svadbe”, dodaje.
U mislima se vratila godinama unatrag i s nama podijelila koji su omiljeni mirisi njezinog djetinjstva. “Mamine šnenokle i božićni kolači po kojima je mirišala čitava kuća”, dodaje i otkriva koji su kolači uvijek bili u njihovoj kući nedjeljama, blagdanima ili rođendanima.  “Na blagdanskom stolu su neizostavne bećar snite, mak kocke, kuglof”, dodaje.
Otkriva i što trenutno najviše voli iz bogate ponude vlastite slastičarnice te koje planove imaju za jesen. “Ni jedan kolač koji radimo u slastičarnici mi još nije dosadio, svi su mi prefini, al najviše ipak volim sladoled! Za jesen ćemo se malo poigrati s kestenom i novim okusima”, kaže Martina.


Komentari