Jeste li probali kobasausage? Bread Club ima hit proizvod kojem je nemoguće odoljeti

Izvor: Facebook

Jutarnji odlazak u pekaru dio je naše svakodnevnice. Otvaranjem vrhunske pekare Bread Club, kupnja kruha, doručka, ali i užine postala je puno više od naše uobičajene rutine. Iza svega stoje sestre Anamaria Palić i Zrinka Zajec koje su pomoću partnera Darka Kušića i Andrije Pernara, prije pet godina otvorile pekaru u koju danas rado zalaze brojni Zagrepčani.

Uistinu njihovi pekarski proizvodi djeluju poput remek djela, a ulaskom u prodavaonicu sigurno nećete izaći praznih ruku. Sve se radi s prirodnim sastojcima, bez aditiva, tako da možete opušteno uživati u preukusnim muffinima, kroasanima i keksićima.

Ako ih još niste posjetili, Bread Club nalazi se u Trakošćanskoj 42 i Vlaškoj 27. Sam pogled na vitrinu neće vas ostaviti ravnodušnim.

S obzirom da je zima, hladno vrijeme zahtjeva i bogatiju trpezu. Povodom toga, iz ove pekarne proizašao je kobasausage (kobasosiđ). Kroasan u kojem se nalazi kobasica od svinjetine, muškatnog oraha, kajenske paprike i timijana. Kobasicu je napravila mesnica Oskar koja na Dolcu prodaje eko meso, a sudeći po samom izgledu, ne sumnjam da će ovaj proizvod biti veliki hit ove zime.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli sourdough bread (@breadclub_zagreb)


Komentari