Jednostavan shopping: Ako volite kupovati, ovo online mjesto ne smijete preskočiti!

Jeftinije.hr

Bez obzira kupujete li novu odjeću i obuću ili prijenosno računalo, sigurni smo da baš kao i mi, uvijek razmišljate kako dobiti najveću vrijednost za iznos koji planirate potrošiti. Otkrijte kako vam Jeftinije.hr, portal specijaliziran za pretraživanje i uspoređivanje ponuda svih hrvatskih web trgovina može uštedjeti vrijeme i novac i postati vaša prva misao prije kupovine!

Jeftinije.hr je vodeći hrvatski portal za usporednu kupovinu koji će vam olakšati sve faze kupnje – od istraživanja proizvoda, provjere karakteristika i izgleda proizvoda te ponuda i cijena u web trgovinama. Bez fige u džepu, potpuno besplatno na Jeftinije.hr se u svakom trenutku mogu provjeriti ponude svih proizvoda u svim web trgovinama.

Upravo zahvaljujući Jeftinije.hr, vodećem hrvatskom portalu za usporednu kupovinu i praćenje ponuda najrazličitijih web trgovina nećete trebati dugo tražiti. Sada na jednom mjestu možete sve pregledati i usporediti i donijeti informiranu i pametnu odluku o kupovini.

Usporedi isti proizvod u ostalim web trgovinama i uštedi

Interaktivna početna stranica portala Jeftinije.hr omogućuje brz pregled sezonskih proizvoda i trenutno najpopularnijih ponuda u web trgovinama. potrošačima je na raspolaganju pametna tražilica koja će dovesti do najboljih ponuda u pouzdanim web trgovinama.

Na početnoj stranici prikazani su i savjeti za kupnju, a redovito se izmjenjuju i aktualni akcijski katalozi i letci najpopularnijih trgovina i supermarketa. Osim 12 glavnih kategorija proizvoda koji vam omogućuju jednostavno, brzo i povoljno pretraživanje proizvoda, tražene ponude možete pretražiti i prema omiljenim brandovima ili pouzdanim web trgovinama u kojima se prodaju.

Dodatni je plus što se sve proizvode unutar pojedine potkategorije može presložiti prema njihovim karakteristikama, popularnosti ili prema cijeni.

Čak i kada ste u pokretu i trebate brze i pouzdane informacije o cijenama ili karakteristikama proizvoda sve to možete pregledati i pratiti na mobitelu ili tabletu jer je cijeli portal u potpunosti prilagođen i mobilnom pretraživanju. Dodatni je plus, ako Jeftinije.hr otvorite na mobitelu, što u trgovini možete skenirati barkoda proizvoda i na brzinu otkriti ponude i cijene skeniranog proizvoda u svim web trgovinama.

Jednostavnim koracima do najpovoljnijih ponuda

Korištenjem Jeftinije.hr štedite vrijeme u pretraživanju ponuda, ali i popriličnu svotu novca, a kako bi znali iskoristiti sve što vam portal nudi, ovo je su ključne funkcionalnosti koje biste trebali koristiti već kod iduće kupovine.

  • Instalirajte besplatan Google Chrome dodatak 1-2-3 Kupovina s Jeftinije.hr kako bi pretražujući Google vidjeli najbolje ponude u domaćim web trgovinama
  • Usporedite proizvode koji vam se najviše sviđaju – izabrane modele usporedite prema njihovim karakteristikama i izaberite modele koji će odgovarati svim tvojim potrebama.
  • Dodajte u listu – sačuvajte sve proizvode koje želite i koji vam se sviđaju i dodajte ih na svoj popis za kupovinu.
  • Provjerite savjete i vodiče za kupovinu – pročitajte sve savjete i vodiče koji će vam pomoći u odabiru proizvoda po vašoj mjeri

Svi aktualni akcijski katalozi u digitalnom obliku

Pretraživanje kataloga jedna je od potrošačima najomiljenijih funkcionalnosti portala Jeftinije.hr. Na stranici katalozi.jeftinije.hr mogu se pregledati svi aktualni katalozi i letci supermarketa, robnih kuća, trgovina, čak i katalozi proizvoda najpoznatijih brandova.

Svi aktualni katalozi i letci mogu se pretraživati uz pomoć brze tražilice koja će izdvojiti sve kataloge u kojima se spominje traženi proizvod. Osim uštede vremena, živaca i novca, zahvaljujući digitalnim katalozima sve važne informacije su u svakom trenutku samo jedan klik od vas.

Zašto potrošači obožavaju Jeftinije.hr

Ono što razlikuje prosječne od genijalnih online servisa je da potonjima polazi za rukom na jednom mjestu udovoljiti svim vašim zahtjevima i omogućiti vam pristup baš svim informacijama – u ovom slučaju, informacijama koje vam pomažu donijeti – pametne kupovne odluke!

Jeftinije.hr spremno zadovoljava sve rastuće potrebe kupaca koji žele dobiti provjerenu i pouzdanu informaciju o ponudama u web trgovinama i koji žele provjeriti cijene proizvoda prije nego li se odluče na kupnju. Na svojim stranicama, prikazuje više od 500.000 proizvoda iz gotovo 300 web trgovina iz cijele Hrvatske.

Jeftinije.hr je dio grupacije Ceneje, koja upravlja najvećim regionalnim portalima za usporednu kupovinu – slovenskim Ceneje.si, srpskim portalom Idealno.rs te bosanskim portalom Idealno.ba. Time je potrošačima u regiji omogućeno da putem interneta, čak i na mobilnim uređajima, svakodnevno uspoređuju više od 2 milijuna aktivnih ponuda iz skoro 1000 web trgovina.

 

 


Komentari