JEDINSTVENO PIKNIK ISKUSTVO Najljepše zagrebačke destinacije postaju idealna mjesta za luksuzne zalogaje u prirodi

Foto. Press

Zagreb je postao bogatiji za još jednu iskustvenu atrakciju. Riječ je o organizaciji luksuznih i elegantnih piknika na području Zagreba, a glavni cilj je klijentima pružiti jedinstveno piknik iskustvo.

Glavna nit vodilja pri organizaciji ovakvih posebnih događaja je hedonizam i drugačiji, pomalo konformistički način uživanja u prirodi. Svaki piknik moguće je u potpunosti prilagoditi željama klijenta počevši od hrane ( npr. organizacija klasičnog, veganskog ili ribljeg menija) i pića, setupa, lokacije i slično.

Foto: Press

U redovnoj ponudi Picnopedie nalaze se 2 paketa – Doručak na travi (8.30-12.00) i Poslijepodnevni piknik (17.00-21.00), a klijenti se mogu odlučiti samo za setup piknika, za varijantu s hranom i pićem, a ako žele, organizatori mogu posredovati u naručivanju hrane iz omiljenog restorana pojedinog klijenta.

Svemu tome, dodatnu čar daju i same lokacije, a koje se nerijetko nalaze podalje od velikih gužvi, ispod krošnje stabla s prekrasnim pogledom na jezero. Picnopedia djeluje na području cijelog Zagreba, lokacije biraju klijenti, a jedna od najpopularnijih lokacija je Maksimir, što ne čudi s obzirom na prekrasna jezera, pitoreskne mostiće i krošnje stabala kojima upravo ovaj park obiluje.

Foto: Press

Osim Maksimira popularni su i Jarun, Cmrok, Bundek i obala Save. Osim navedenih lokacija, iz Picnopedie nude organizaciju piknika u stanu ili dvorištu.

Picnopedia se kao „as u rukavu“ pokazuje pri organizaciji različitih proslava poput rođendana, godišnjica brakova, teambuildinga/promocije za različite tvrtke, ali i prosidbi ili organizaciji djevojačkih večera.

Foto: Press

Cijene za organizaciju piknika kreću se već od 250 kn (samo setup za paket „Doručak na travi“), a cijene se formiraju ovisno o broju gostiju i željama klijenta.

Picnopedia svojim klijentima nudi izuzetno personalizirane događaje, što znači da je između klijenta i organizatora prisutna neposredna komunikacija, a sve kako bi se klijentu organizirao piknik kakav će zauvijek pamtiti.

Foto: Press

Iz Picnopedie se nadaju kako će ubrzo moći krenuti s turističkom ponudom, te da će njihovo jedinstveno iskustvo imati prilike osjetiti i mnogobrojni posjetitelji Zagreba.

Komentari