Jedinstvena usluga hotela Esplanade: Testirajte se na koronavirus dok odmarate u hotelu!

arhiva hotela Esplanade

Zagrebački hotel Esplanade prilagođava se vremenima i nudi jedinstvenu uslugu: testiranje na covid-19 u prostorijama hotela u dogovorenom terminu. Osim brze usluge testiranja, hotel nudi besplatan dolazak medicinskog osoblja i prijevod na engleski jezik.

“Danas većina država u svijetu od putnika i vlastitih državljana pri ulasku u zemlju traži da predoče negativan nalaz PCR testa na COVID-19. To može biti komplicirano i nerijetko se ne radi o samo jednom testiranju nego o više njih tijekom putovanja. Uz to, gubi se vrijeme na istraživanje lokacija koje nude tu uslugu, a i čekanja se mogu oduljiti, što dovodi do dodatne nervoze. Gosti hotela Esplanade navikli su na najviši standard usluge, a poznati smo po tome što im možemo osigurati i ono što nije u redovnoj ponudi, stoga se ukazala potreba da ponudimo i ono što im je sad najnužnije na putovanju, a to je mogućnost testiranja u udobnosti hotela – brzo, jednostavno i personalizirano, na najvišoj razini i po korektnoj cijeni.

Razmatrali smo opcije i odlučili smo ovu uslugu provoditi u suradnji s poliklinikom LabPlus, čije je osoblje krajnje profesionalno, a testiranje se provodi u skladu sa strogim epidemiološkim mjerama, diskretno i točno u dogovorenom terminu. Već neko vrijeme testiramo uslugu i pokazala se kao pun pogodak. Svojim gostima uz to nudimo još jednu veliku prednost: besplatan dolazak medicinskog osoblja na lokaciju, kao i besplatan prijevod testa na engleski”, poručio je Ivica Max Krizmanić, generalni direktor hotela Esplanade.

Prije dolaska u hotel ili tijekom boravka gost može u kontaktu s Odjelom rezervacija ili na recepciji, najmanje 24 sata unaprijed, dogovoriti termin testiranja. Testiranje se provodi od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati i subotom od 8 do 12 sati, a ostali termini dostupni su na upit. Stručno medicinsko osoblje laboratorija LabPlus dolazi u dogovoreno vrijeme u hotel i provodi testiranje u skladu sa strogim epidemiološkim mjerama.

Za luksuznu uslugu potrebno je izdvojiti 250 kn ukoliko je riječ o antigenskom testu. Test na antitijela iznosi 300 kn, a PCR test košta 750 kn.

Svjesni smo da je svaki trenutak na putovanju dragocjen, stoga ćemo nastojati u najvećoj mogućoj mjeri izaći ususret svim gostima kojima test bude hitno potreban. Smatram da će ova usluga uvelike olakšati dolazak u Zagreb, smanjiti stres i omogućiti našim gostima da bezbrižno uživaju u svom boravku”, poručio je direktor hotela Esplanade.


Komentari