Iz Kraša objasnili otkud crv u omiljenoj slastici: ‘Žao nam je zbog neugodnog iskustva…’

Foto: Flickr

Jedna žena neugodno se iznenadila kada je otvorila bajaderu i ugledala nešto čemu se definitivno nije nadala.

U bajaderi je gmizao živi crv, a njegovi su se tunelići nazirali i kroz nekoliko drugih bajadera. Iz Kraša su objasnili kako je vjerojatno problem u ‘uvjetima čuvanja i skladištenja’.

Donosimo vam njihov odgovor:

“Žao nam je zbog neugodnog iskustva koje je naša potrošačica doživjela s našim proizvodom te zahvaljujemo svim potrošačima koji su nam prenijeli njezinu primjedbu.

U Krašu posvećujemo izuzetnu pažnju kvaliteti i svi naši proizvodi prije izlaska na tržište prolaze stroge kontrole, od kontrole ulaznih sirovina do završnih kontrola gotovog proizvoda te u svojem poslovanju primjenjujemo najviše standarde upravljanja kontrolom kvalitete i zdravstvene ispravnosti proizvoda.

Nije za one slabijeg želuca: Pogledajte odvratan prizor koji je dočekao ovu ženu kada je odmotala bajaderu

Bajadera je generacijama omiljena slastica, izuzetno smo ponosni na nju te nam je bitno da je svako iskustvo s njom vrhunsko. Svi su njezini sastojci, pa tako i lješnjak i badem, prirodni te prolaze kroz termičku obradu u procesu proizvodnje čime se otklanja mogućnost da je do zagađenja došlo u samoj proizvodnji. No, važno je naglasiti da je većina naših proizvoda osjetljiva na uvjete čuvanja i skladištenja, kao što je slučaj sa svim prirodnim proizvodima poput voća i povrća te onih koji su napravljeni od prirodnih sastojaka kao što je naša Bajadera. Kod dužeg stajanja u neprikladnim skladištima, na policama trgovina ili u domaćinstvima može doći do narušavanja kvalitete i zagađenja preko drugih već zagađenih namirnica. Pretpostavljamo da se to dogodilo i u konkretnom slučaju s Bajaderom.

Žao nam je kad se to dogodi s bilo kojim našim proizvodom, ali na uvjete na tržištu uz sva naša nastojanja ne možemo utjecati. Međutim, nastojimo profesionalno i u najkraćem mogućem roku reagirati na svaku primjedbu na kvalitetu naših proizvoda ponajprije zbog zadovoljstva naših potrošača koji nam se uvijek, kao i dosad, mogu javiti na našu adresu [email protected] namijenjenu njihovim upitima i komentarima”, odgovorili su nam iz Kraša.

Očito sam proizvođač ne može utjecati na skladištenje svojih proizvoda, ali ako vam se dogodi ovakvo ili slično iskustvo, dobro je znati da treba sačuvati račun. Tako se može pronaći eventualan izvor zagađenja proizvoda.


Komentari