Iz Arena Centra upozoravaju kupce: Ne nasjedajte na ovo!

Facebook

Iz Arena Centra upozoravaju da se pojavila lažna Facebook stranica pod njihovim imenom na kojoj je objavljena lažna nagradna igra i u kojoj se nude poklon bonovi u njihovu Centru te zauzvrat traži fotografija osobnih iskaznica.

Lažnu nagradnu igru u Arena centru su prijavili policiji  jer se radi o potencijalnom kaznenom djelu prijevare, nedozvoljenoj uporabi osobnih podataka te kaznenom djelu protiv intelektualnog vlasništva.

Svima koji su se uključili u tu lažnu nagradnu igru te dali svoje osobne podatke iz Arena centra predlažu da slučaj prijave policiji i Agenciji za zaštitu osobnih podataka: osobno, faxom na broj 01/ 46-090-99, mailom na [email protected], ili pisanim putem na adresu: Agencija za zaštitu osobnih podataka, Martićeva 14, 10 000 Zagreb.

U zahtjevu se trebaju navesti sljedeći podaci: ime, prezime, naziv i adresa, te u čemu se sastoji povreda prava. Također, u slučaju potrebe, na traženje AZOP-a je potrebno dostaviti preslike akata ili dokumenata koji mogu poslužiti u rješavanju slučaja.


Komentari

loading...
-->