IKEA ima novi hit: Zvučnik, lampa i dekoracija u jednom osvajaju već na prvi pogled

Foto: Ikea

Već smo svjedočili brojnim artiklima iz Ikeina asortimana koji u kratkom periodu postanu hit među kupcima, a jedan takav od travnja će biti dostupan i u poslovnici Ikee u Zagrebu. Riječ je o bluetooth zvučniku Vappeby koji, osim što daje zvuk, istovremeno je i svjetiljka.

Foto: Ikea

Naime, Vappeby je punjiv, ima ugrađenu LED žarulju s dva različita načina osvjetljenja te daje zvuk od 360 stupnjeva – ravnopravno u svim smjerovima. Ono što su u Ikei postigli jest da je zvučnik dizajnom više svjetiljka, a ima i ručku za lako premještanje za sve one koji su stalno u pokretu. Dodatna opcija mu je i to što tipka za uključivanje djeluje i kao tipka koja budi Spotify s povezanog uređaja, a baterija ima trajanje do 12 sati i puni se preko USB-C porta, a k tome je još i vodootporan.

S obzirom na to da mu je cijena u dolarima 64,99, za pretpostaviti je kako će se u Hrvatskoj prodavati po sličnoj, odnosno, oko 450 kuna što će svim ljubiteljima aktivnosti na otvorenom cijeli doživljaj dovesti na neku novu razinu.


Komentari