HUSH HUSH market ponovno šuška

HUSH HUSH market po treći put je sa nama i to ovog vikenda 13. i 14. listopada na staroj adresi u Ilici 15/1 na 1.katu.

Nakon uspješnog proljetnog izdanja, HUSH HUSH market  priprema nove poslastice za ljubitelje kvalitetnog domaćeg dizajna i nekonfekcijskcijskih proizvoda. Što vas sve čeka, otkrivaju nam organizatorice Zdravka i Petra, vlasnice brendova odjeće LP design i umjetničkog nakita Zizou:

“Ostvarila nam se velika želja i naša ideja HUSH HUSH marketa zaživila je među publikom ali i kreativcima, dizajnerima što dokazuje iznimno velik broj prijava koje su pristigle za sudjelovanjem. Sve nas to jako veseli jer nas čeka još jedan novi uzbudljivi market s nekim novim imenima koje ćete obožavati! Naravno tu su i neka znana imena koju ste već imali prilike vidjeti na prošlim eventima. Osim ovog jesenskog, očekuje nas ponovno i božićno izdanje s kojim slavimo našu prvu godinu!”

Na marketu vas očekuju proizvodi za dom; ručno tiskane dekorativne tkanine brenda Elderice, umjetnička keramika Oazo, keramika dvojca Krakle koja obara s nogu, proizvodi za vaše kućne ljubimce, ali i umjetnički nakit, odjeća za žene i muškarce i modni dodaci …

Posjetite HUSH HUSH market ove subote i nedjelje u našoj kreativnoj oazi u Ilici 15/1 a više informacija o samom eventu potražite na na  društvenim mrežama.


Komentari