Hrvatska moda na svjetski način: Younghearts.Co je brend inspiriran Zagrebom

press

Zagreb je još jednom dokazao da je hrvatska prijestolnica mode.

Sinoć je u prostoru trgovine #Petrinjska7 održano predstavljanje javnosti hrvatskog brenda younghearts.co te otvorenje ekskluzivnog webshop-a. Younghearts.co je brend koji predstavlja okosnicu istinskog hrvatskog dizajna i neporecivog stila. Predstavljanju su prisustvovale brojne osobe iz hrvatskog javnog života, poput prelijepih voditeljica Mie Kovačić i Ane Radišić, mlade poduzetnice Sarah Josipović, modne blogerice Ane Karadžole i mnogi drugi uzvanici.

press
press

Ali Mirza i Amila su brat i sestra koji stoje iza brenda younghearts.co, kojim na novi i inovativan način nastavljaju obiteljski tradiciju u modnoj industriji, započetu od strane njihovih roditelja. Brend je inspiriran Zagrebom i njegovom urbanom i ležernom modom, a komadi su osmišljeni kako bi odgovarali izlascima u svim prilikama.

Glavna misao vodilja ovog mladenačkog street style brenda je „Everywear fashion“, što se odnosi na sposobnost ovih dizajnerskih komada da se prilagode svim prigodama i godišnjim dobima, što je jedan od razloga zbog kojih ćete se zaljubiti u ovaj brend. Ne proizvode se sezonski modeli, već komadi koji su nosivi tijekom cijele godine, u skali veličina od S do XXL.

press
press

Pri izradi odjeće koriste se najkvalitetniji materijali, a iznimna pažnja polaže se na zaštitu okoliša koristeći eko i prirodne materijale, koji su istovremeno lagani za održavanje i veoma trajni. Younghearts.co tim najponosniji je na činjenicu da se cjelokupna proizvodnja odvija u Hrvatskoj.

Smatraju da je to najbolji način da u najkraćem mogućem roku reagiraju na najnovije trendove, istovremeno stvarajući odjevne komade koji zadovoljavaju potrebe njihovih kupaca i na taj način pridonose oživljavanju proizvodnje u hrvatskoj tekstilnoj industriji.

press
press

Svoj omiljeni komad hrvatskog dizajna možete pronaći u dućanu #Petrinjska7 na istoimenoj adresi u Zagrebu ili putem webshop-a www.younghearts.co.


Komentari