HOBI SU PRETVORILI U POSAO: ‘Našim kutijama iznenađenja za ljubimce više se vesele vlasnici’

Iza brenda Cap-O-Box X Concept Bougie stoji Andrea Kožul Senčar i njezin suprug. Oni su zaslužni za raj mirisnih svijeća, pomno odabranih detalja za stan, ali i za sreću vaših kućnih ljubimaca koji se itekako razvesele Cap-O-Boxu, odnosno, kutiji tematskih igračaka i zdravih poslastica. Njihova poslovna priča je krenula prije otprilike godinu dana, a detalje kako su od hobija napravili unosan posao, ispričali su za Zagreb.Info.

‘Do prije pandemije smo bili strastveni ljubitelji mirisnih svijeća, ali i putovanja te smo na svim svojim putovanjima doma donosili posebne suvenire – simpatične stvari koje na našim prostorima nismo mogli nabaviti. S obzirom da smo ih donosili sebi i obitelji, u cijelu tu priču smo uključili i naše ljubimce pa smo tako i njima počeli donositi zdrave poslastice, igračke i dodatke kojih na području Hrvatske jednostavno nema’, ispričala nam je Andrea.

‘S obzirom na to da nam je pandemija u jednom periodu donijela poprilično monoton život, rodila se poslovna ideja koja se u početku sačinjavala od toga da kućnim ljubimcima na području Hrvatske osiguramo nešto posebno i novo – tematske kutije iznenađenja koje će u sebi sadržavati poslastice i igračke stranih brendova vrhunske kvalitete koje na našim prostorima nisu toliko dostupne u kombinaciji s onima isključivo hrvatske proizvodnje jer smo kroz taj projekt željeli podržati i hrvatske poduzetnike. Upravo tako je nastao Cap-O-Box’, dodala je te otkrila kako se nedugo nakon rodila ideja za Concept BougIue. Andrei i njezinom suprugu obistinio se san; hobi su pretvorili u posao.

‘Mirisne svijeće od sojinog voska smo počeli izrađivati zbog potrebe da stvorimo svijeću koja uistinu miriše kad ju se zapali, ali koja svojim izgaranjem nema štetni utjecaj na okoliš, biljke, životinje niti ljude. Slično se odnosi i na naše mirisne voskove koji su napravljeni od kokosovog voska. Za kokosov vosak smo se odlučili iz razloga što je jedan od najzdravijih voskova na tržištu, a prema našim saznanjima, u trenutku kad smo ga mi stavili na hrvatsko tržište, tu još nije bio prisutan. Pri izradi ima vrlo povoljan utjecaj na okoliš, ne sadrži štetne tvari,palmino ulje, toksine niti parafin. Vegan friendly je, a po jačini mirisa i dugotrajnosti je superioran u odnosu na druge voskove’, priča nam.

Pojašnjava kako mirisna ulja kojima obogaćuju svoje svijeće i voskove su iz provjerenih izvora i veganska te se trudie birati ona koja imaju najpovoljniji utjecaj na okoliš. Pri pakiranju proizvoda također se trud3 ostati u granicama ekološki prihvatljivih materijala te tako u kutije stavljaju biorazgradivi “stiropor” i karton.

‘Misao vodilja pri pripremi i naših proizvoda je staviti ljudima osmijeh na lice u ovim čudnim i pomalo teškim vremenima, a to i postižemo. Bilo to zbog šaljivih natpisa na našim svijećama, mirisima koji one i voskovi imaju, a koji izazivaju oduševljenje među kupcima, ili simpatičnim kutijama iznenađenja za ljubimce kojima se u većini slučajeva više vesele vlasnici’, objašnjava nam Andrea i naglašava ono na što je posebno ponosna.

‘Da bi stvari još više približili kupcima, odlučili u ponudu staviti i personalizirane svijeće. Radi se o raznim natpisima po želji, planovima gradova otisnutim na svijeće ili čak zvjezdanom nebu na određeni dan i sat iznad grada po želji koje se paljenjem same svijeće osvijetli. Ono čime se posebno ponosimo je činjenica da naše svijeće i voskovi ispunjavaju prostor mirisom upaljeni,ali i prije nego što ih se upali’, ističe.

Svi proizvodi izlaze u kolekcijama, svijeće i voskove raspoređeni su po godišnjim dobima, a kutije iznenađenja za ljubimce po raznim temama tijekom godine, dok je u stalnoj ponudi takozvani Rođendanski Box, kutija iznenađenja koju možete naručiti kućnom ljubimcu za rođendan.

‘Mnoge zbunjuje kako se mogu kombinirati kutije iznenađenja za ljubimce i mirisne svijeće i voskovi odnosno dodaci za dom, ali mi smo to zamislili upravo tako. Naš mali kutak u kojemu se mogu pronaći sitnice za dom, ali i za kućne ljubimce’, dodaje i odaje nam što smjera u skoroj budućnosti.

‘Poslovni planovi za budućnost su nam širenje trenutnog asortimana na ostale mirisne dodatke za dom, daljnje donošenje noviteta na tržište, te ono čemu se nadamo – kontinuirano stavljanje osmijeha na lica ljudi’, poručuje.

Komentari