HIT PONUDA! Pogledajte gdje po super cijenama možete pronaći ljetnu odjeću za žene i djecu

Pixabay

Prave ljetne vrućine naglo su stigle u grad pa je došlo vrijeme i za laganiju odjeću. Stoga smo odlučili potražiti gdje se po super cijenama mogu pronaći trenutno najpotrebniji artikli – kratke majice i hlače, haljine, kupaći kostimi i slično.

Zavirivši u Pepcov letak, pronašli smo upravo to što smo tražili. Za samo 18 kuna mogu se pronaći majice u španjolskom stilu, sa spuštenim rukavima i otrivenim ramenima, za koje se i ovog ljeta prognozira da će biti pravi hit. U istom tom šarmantom španjolskom stilu mogu se pronaći i haljine i to po cijeni od 69 kuna. No, u ponudi ima i jeftinijih haljina samo u drugačijem stilu, i to za samo od 49 kuna. Ako niste ljubitelj haljina, tu su za vas kratke hlače po cijeni od 35 kuna, ali ono što će sigurno svim djevojkama trebati ovo ljeto je bikini, a njega se može pronaći po cijeni od 40 do 60 kuna.

Osim ponude za žene, pripremili su i ponudu za mališane. Bilo da vaša princeza poželi kombinezon, haljinu, suknju ili majicu sve možete pronaći po cijeni nižoj od 30 kuna. Majice i hlače za dječake još su i jeftinije. Kupaći kostimi za djecu mogu se pronaći po cijeni od 17.90 kuna.

Ponuda traje od 6. travnja do isteka zaliha.

 


Komentari