(GIVEAWAY) Pomladite se i ‘ispeglajte bore’: Ovaj tretman ne traje dugo i jednostavan je, a daje vrhunske rezultate

Mjesec je ljubavi, vrijeme je da pružite najviše ljubavi svojim najdražima i pokažete im koliko su vam dragi. Ako vaša majka, kćer, baka, teta, sestra žele raditi na sebi i uljepšati svoj izgled, imamo pravo rješenje.

A žene, majke, kraljice, možete i same sebi priuštiti malo zadovoljstva i poboljšati samopouzdanje.

U Jean D’Arcel Croatia salonu na adresi Kaptol 18, možete ostvariti mladenački izgled kakav već dugo želite.

Donosimo vam detaljnije informacije o njihovom odličnom tretmanu koji imaju u ponudi, a osvojiti ga možete baš Vi!

Plasma Pen je metoda koja omogućuje mladenački izgled pomoću plazma energije. Suština samog tretmana je u interakciji elektrona i energiji koja se pretvara u toplinu te je usmjerena na tkivo i na taj način potiče jake regenerativne procese u stanicama. Bez operacija, Plasma pen zateže opuštenu kožu kapaka, uklanja bore oko očiju, oko usana i na čelu, vratu, rukama, trbuhu.

Plasma Pen metoda poboljšava izgled finih bora, uklanja bore oko očiju (pačje nogice), zateže opuštenu kožu donjih i gornjih kapaka (neinvazivna blefaroplastika bez reza i ožiljka), zaglađuje pušačku kožu (pušačke bore oko usana), marionetske bore, bore na čelu, uklanja atrofične ožiljake, smeđe i staračke pigmentacije, benigne tvorbe iznad površine kože.

Tretman ne traje dugo i relativno jednostavan, a vrijeme oporavka je par dana (ovisno o području koje se tretira). Princip je utemeljen na prijenosu kontrolirane količine energije ionizacijom atmosferskog zraka. Drugim riječima, temeljen je na stvaranju serije vrlo sitnih točkica pored linija zatezanja, na samoj površini kože, posebnom tehnikom. Ovim procesom se potiče trenutna kontrakcija i učvršćivanje vlakana kože kako bi se stvorio tzv.”lifting”, odnosno zatezanje kože, te dobio učinak remodeliranja i pomlađivanja. Ova metoda se može koristiti za tretiranje specifičnih područja kože, bez oštećenja
okolnog tkiva.

Tretman omogućuje učinkovitu nekiruršku blefaroplastiku očnih kapaka (gornji i donji očni kapak), tretiranje ožiljaka uključujući ožiljke od akni. Isto tako i za zatezanje bora, te dubokih linija oko rubova očiju, nazolabijalne brazde, bore na čelu, korekciju nabora oko kutova usana , nabora oko ušiju itd… Plasma Pen je izuzetan aparat namijenjen svim tipovima kože, neovisno o dobi.

Foto: Jean D’Arcel Croatia

Koža je organizmu periferni organ

Energijom plazme potiče se proizvodnja kolagena i elastina te se koža odmah zateže, a zamjenu za sve kirurške instrumente predstavljaju energija plazme koji omogućuju vrhunsku preciznost.

Ovo je aparat s posebnom elektrodom kojom se tretira točno određeno područje bez oštećenja okolne kože. Tretman je gotovo bezbolan, na koži ostaju sitne točkaste kraste i minimalno crvenilo koje prolazi za nekoliko dana. tarenjem nastaju i bore, jer dolazi do smanjenja kolagena i potkožnog masnog tkiva, te dolazi do promjena raspoređivanja masti pod kožom. “Zrela“ koža zbog toga postaje stanjena, neelastična, suha, više ili manje naborana, s pigmentiranim ili depigmentiranim mrljama.

Naša je koža našem organizmu periferni organ. Ona se nalazi na dnu prioriteta raspodjele hranjivih sastojaka, jer su regeneracija tkiva i održavanje vitalnosti organa daleko važniji za unutarnje organe.

Izložena je svakodnevno negativnim učincima

Stoga je često vrlo važno fizičkim i vanjskim metodama stimulirati regeneraciju kože. Naša koža je neprestano izložena negativnim učincima djelovanja vanjskih faktora hladnoće, topline, vjetra, vlage, kemijsikih i drugih faktora okoliša, te se zbog navedenog koža stalno obnavljanja i regenerira. Svako mikro oštećenje koje nastaje na koži šalje poruku da je potrebno započeti prirodnu regeneraciju. Na taj se način snažno stimulira proizvodnja kolagena.

Plasma Pen tretman minimalno je invazivana tehnika za precizno određenu sublimaciju gornjeg sloja kože. Temelji se na prijenosu kontrolirane količine energije ionizacijom atmosferskog zraka, što stvara seriju vrlo sitnih točkica pored linija zatezanja, na samoj površini kože. Time se potiče trenutna kontrakcija i učvršćivanje vlakana kože kako bi se stvorio tzv. “lifting”, odnosno zatezanje kože i dobio učinak remodeliranja i pomlađivanja.

Metoda se koristiti za tretiranje specifičnih područja kože, bez oštećenja okolnog tkiva. Tretman pruža, kao što je i navedeno učinkovitu nekiruršku blefaroplastiku očnih kapaka (gornji i donji očni kapci), tretiranje ožiljaka uključujući ožiljke od akni, zatezanje bora,
dubokih linija oko rubova očiju, nazolabijalne bore, bore na čelu, korekciju nabora oko kutova usana, nabora oko ušiju…

U suradnji s Jean D’Arcel Croatia salonom poklonit ćemo vam četiri Plasma pena, pratite nas na Facebooku i Instagramu!

Nagradna igra traje od 8. veljače pa sve do 14. veljače. Sve što je potrebno jest da lajkate objavu na Facebook stranici Zagreb.info te podijelite objavu pod javno.

Plasma pen metoda omogućuje mladenački izgled pomoću plazma energije, srž je u interakciji elektrona, energija se pretvara u toplinu koja usmjerena na tkivo i na taj način potiče jake regenerativne procese u stanicama.

Bez operacija, plasma pen zateže opuštenu kožu kapaka, kao i uklanjanje bora oko očiju, oko usana i na čelu. U suradnji sa salonom nagrađujemo posebnim tretmanom Plasma Penom:

·        Tretman uklanjanja bora oko očiju ili tzv. pačje nogice ( 1 dobitnica)

·        Tretman uklanjanja pušačkih bora ( bora oko usana) (1 dobitnica)

·        Tretman uklanjanja hiperpigmentacijskih mrlja na licu ( 1 dobitinica)

·        Tretman uklanjanja čeonih bora (1 dobitinica)

Najsretnije dobitnike odabrat ćemo slučajnim odabirom.


Komentari