(GIVEAWAY) Ovaj revolucionarni tretman u samo 60 minuta bezbolno odstranjuje ‘višak godina’

Gubitak volumena jedan je od najizraženijih promjena fizionomije lica u kasnim tridesetim. Mladolike konture lica poznate kao „trokuk ljepote“ odjednom poprimaju kvadratasti oblik. Kapci se spuštaju, podočnjaci su istaknutiji, a oči upale i tamnija je boja suznog kanala, a pojavljuju se duboke nazolabijalne i marionetske bore. Mi imamo rješenje: Microneedling!

Riječ je o tretmanu koji jedinstvenom, mikroskopskom tehnologijom odmah postiže vidljive rezultate. Microneedling već godinama beauty insideri diljem svijeta obožavaju jer ovaj revolucionarani tretman u samo šezdeset minuta odstranjuje „višak godina“. Filozofija microneedlinga svodi se na tri koraka – prevencija, zaštita i korekcija, a svaki korak prati široka paleta medicinske kozmetike Arcelmed, kozmetičke kuće Jean d`Arcel.

U suradnji s Jean D’Arcel Croatia salonom poklonit ćemo vam dva tretmana Microneedling, stoga pratite nas na Facebooku i Instagramu!

Nagradna igra traje od 19. veljače pa sve do 26. veljače. Sve što je potrebno jest da lajkate objavu na Facebook stranici Zagreb.info te podijelite objavu pod javno.

Inače, jedinstvena i patentirana Jean d`Arcel tehnologija microneedling osigurava multifunkcionalan učinak i u svijetu se izvodi svakih 15 sekundi!

Jean d`Arcel-ova linija proizvoda ArcelMed koja se koristi u ovom tretmanu sastoji se od visoke koncentracije čistih sastojaka farmaceutske kvalitete kombinirani sa prirodnim biljnim ekstraktima, i kao takva, stvorena je za optimalnu apsorpciju u koži i dizajnirana zaustaviti i ispraviti znakove prirodnog starenja  i starenja kože uzrokovanog utjecajima iz okoline.

Napredna microneedling tehnologija stimulira kožu u obnavljanju i liječenju kože prirodnim i sigurnim putem. Netraumatske mikro igle s iznimno finim promjerom vrha (<5 μm) pokreću u organizmu, kao i kod svake ozljede, procese samoizlječenja i zacjeljivanja.

Primjena micro needlinga moguća je kod različitih terapeutskih ciljeva: liječi ožiljke (hipertrofične i atrofične), akne, manje i veće bore, strije, pospješuje transdermalni unos aktivnih, ljekovitih tvari. Microneedling sustav tako potiče prirodnu proizvodnju kolagena i elastina u koži, potičući prirodne procese kože za zacjeljivanjem i proizvodnjom novog kolagena uslijed prodora sitnih iglica.

Jean d`Arcel-ov microneedling specifičan je zbog svojih patentiranih nastavaka – heksakutnih iglica koje, za razliku od drugih microneedling uređaja i iglica, u kontaktu s kožnom izazivaju manju bol. Klijenti koji su isprobali jean d`Arcel-ov microneedling tretman kao i tretmane drugim uređajima redovito potvrđuju činjenicu da je Jean d`Arcel-ov tretman manje bolan tretman.

Očekivani rezultati:

protiv podbulost lica, „puffy face“ ili „morning face“
Briše omržene bore;
Vraća elastičnost kože;
Vraća tonus;
Poboljšava teksturu kože;
Smanjuje pore;
Stimulira stanični mehanizam odgovoran za obnovu tkiva;
Reducira hiperpigmentaciju
Protiv rozacea
Potiče proizvodnju kolagena

Tretman traje: 60 minuta

Tretman uključuje:
Ultrazvučno čišćenje lica – ultrazvučnom špatulom
Microneedling tretman
Aplikaciju aktivinih tvari: ili hylauron filer ampulu ili hylauron booster ampulu – ovisno o potrebama kože
Peptidnu masku
Cool masku ukoliko se lice pretjerano crveni (samo kod izrazito crvene kože)
Dermal Renew Serum
Njega linijom proizvoda ArcelMed ili ArcelMed Bleu ovisno o potrebama kože i reakciji na tretman.
Prednosti Jean d`Arcel-ovog tretmana micro needling:
vizualno i vidljivo poboljšanje u nekoliko dana od prvog tretmana
kratko vrijeme iscjeljivanja
bez stalnog oštećenja ili ozljeda
nema modrica (hematoma)
nema infekcije
bez hiperpigmentacija nakon tretmana
ekstremno visoku apsorpciju bilo kojeg aktivnog sastojka tijekom tretmana
gotovo se svi tipovi kože mogu liječiti
zadebljava dermis bez oštećenja
nema oštećenja epidermisa.


Komentari