GENIJALNA AKCIJA! Dopedaliraj do pivovare, ‘baci fotku’ i pokupi svježe pivo za doma uz 20% niže cijene

FOTO: Zmajska pivovara
“Dopedaliraj biciklom do Zmajske kušaonice i pokupi svježe pivo za doma uz 20% niže cijene!”, stoji u informacijama na Facebook eventu Zmajske pivovare i Sindikata biciklista.
Za Zagreb se najavljuje kišno vrijeme, ali to nikako nije razlog da ne posjetiš kušaonicu piva na Jankomiru pod nazivom “Bajkom po pivo“. Događaj počinje u utorak 13.10., a trajat će do subote. “Cijeli projekt osmišljen je početkom korone, a prvi takav događaj bio je u proljeće”, govori Ana Jožinec iz odjela marketinga Zmajske pivovare. Događaj je tada trajao tjedan dana, a prisustvovao je velik broj ljudi koji su točeno pivo nosili svojim kućama.
“Biciklom je u doba pandemije najsigurnije putovati. Kontaktirali smo Sindikat biciklista te s njima postigli dogovor. Smatramo da je ovo način da ljude potaknemo na zdravi način života, ali i na konzumaciju ukusnih piva”, rekla je Jožinec nastavljajući kako je stigla jesen i sve kraći dani pa je ovoga puta bitno da su dvokotačni ljubimci propisno osvjetljeni. Svjetla na biciklu su lako dostupna, a uvelike utječu na sigurnost u prometu te ih nosimo kako bismo bili vidljivi drugim sudionicima u prometu, ističu u opisu događaja.
Pravilo je tako da ispred kušaonice osoba mora napraviti selfie uz svoj bicikl s upaljenim svjetlom, fotografiju pokaže konobaru na šanku i ostvari 20% popusta na pivo za doma.
Craft beer to go može se ponijeti u pakiranju od 0,5L ili 1L.
https://www.zagreb.info/aktualno/zg/prodaje-se-dvorac-nedaleko-od-zagreba-a-cijena-je-prava-sitnica-istrazili-smo-tko-su-ulagaci-i-koliko-stoji-obnova/290070/


Komentari