GASTRO LJUBITELJI GA OBOŽAVAJU: Popularni zagrebački bistro ‘Pod Zidom’ otkriva kad otvaraju vrata!

Foto: Instagram

Vlasnik popularnog zagrebačkog bistra ‘Pod zidom’, Borna Janeš ovog je proljeća privremeno zatvorio poznati bistro, pa je odlučio pričekati poslovno sigurnija vremena, bez lockdowna, javlja Plava Kamenica.

Janeš je potvrdio da će “okupiti tim ćemo tim početkom rujna,” pa je realno očekivati da se bistro otvori početkom desetog mjeseca, na radost svih ljubitelja gastronomije.

Budući da će ove jeseni većina restorana raditi uz režim covid potvrda, ponovnih zatvaranja ne bi trebalo biti, pa vlasnik ipak otvara restoran u novom jesenskom ruhu.

‘Pod zidom’  je otvoren prije šest godina, a postao je prepoznatljiv po vrhunskim specijalitetima i vinima. Bogata ponuda vina je standard u ovom restoranu, uključujući i rijetka vina, a na listu su pridodana i vina kuće u suradnji s poznatim domaćim vinarima.

1 euro = 7,53450 kuna

‘Pod zidom’ se jede raznolika i ukusna hrana, pa se tako mogu naći specijaliteti po svačijem ukusu. U zadnjim predepidemijskim mjesecima restoran je dostigao razinu ozbiljnog gastronomskog bistroa, a jelovnik je bio pojednostavljen i cjenovno pristupačan.

 


Komentari