(FOTO)Mislili ste da ste vidjeli najružnije hlače na svijetu? E pa niste vidjeli ove

Flickr.com

Modni div malo je skrenuo s putanje.

Čini se da TopShop ne prestaje šokirati odjećom koju stavljaju u prodaju. Prvo smo se zgražali nad hlačama s rupom na koljenu koja je pokrpana plastikom, nakon toga su “izbacili” tenisice imena “Croatia”, koje veze nemaju s Hrvatskom, ali ono što smo sada pronašli na potpuno je drugoj razini.

U ponudi na njihovoj internetskoj stranici našle su se hlače nad kojima bi se zamislile i najzagriženije trendseterice, koje inače ne prezaju ni pred čime. Naime, hlače su u potpunosti plastične. Dobro ste pročitali.

FOTO: TOPSHOP
FOTO: TOPSHOP

Ne samo što su hlače jednostavno ružne, ne možemo ni zamisliti koliko bi se u njima znojili, bilo vani vruće ili ne. Jednostavno, radi se o plastici u kojoj koža ne diše, a osim što baš nisu praktične, zamislite kako izgledaju kada se priljepe uz nogu zbog znoja.

FOTO: TOPSHOP
FOTO: TOPSHOP

Iako za svaki proizvod postoji i kupac, ne znamo tko točno bi kupio ovo i nosio, osim možda Youtubera koji će za dobar video i klikove sve staviti na sebe. Ipak, možda bi bile dobre za kišno vrijeme, pogotovo ako vječito pošpricate nogavice traperica blatom. S ovih hlača to biste jednostavno mogli obrisati.

>>> (FOTO) Znate li kako izgledaju tenisice nazvane po Hrvatskoj?

>>> (FOTO) Biste li ih nosili? Poznati brend ‘izbacio’ nove čizme koje su šokirale javnost

>>> (FOTO) Nad ovim trapericama poznatog brenda zgražaju se žene diljem svijeta


Komentari