(FOTO) U svemu se znojite? U ovim komadima odjeće neće vam biti vruće

pixabay.com

Teško podnosite ljetne vrućine, a ne oduševljavaju vas niti mrlje od znoja u predjelu pazuha i leđa? Da ne spominjemo kako ste od svega toga nervozni. No, puno možete promijeniti samo odabirom odjeće. Pritom vam je pamuk glavni saveznik jer se on kao prirodan materijal jedini može boriti s visokim stupnjevima.  Tu je naravno i lan, no zbog grublje tekstura nije svima omiljen. Zato vam donosimo nekoliko pamučnih komada u koje ćete sigurno poželjeti uskočiti. Pamuk odlično diše, a svima dobro stoji.

  1. Obična pamučna majica

Običan bijeli T – shirt klasika je s pravom, a ove su sezone jako popularne duge majice koje se mogu nositi kao tunike. Odaberite baš ovu boju ili neku svjetliju jer tamne boje, pogotovo crna samo prizivaju sunce.

Photo Zara

Majica Zara 119.90 kn

Ako se odlučite za kraću varijantu, majicu kombinirajte s laganim pamučnim ili lanenim hlačicama jer kratke traperice koliko god da jesu seksi ipak ne dišu tako dobro i ruku na srce stišću.

Photo Zara

Majica Zara 99.90 kn

2. Haljine i bluze koje se mogu preklopiti

Kad nam je vruće bitno je da nas ništa ne stišće. Zato su komadi koji se daju preklopiti savršeni jer sami možete odlučiti koliko jako želite zategnuti određeni odjevni predmet, a i kroj takve odjeće olakšava strujanje zraka.

Photo Zara

Bluza Zara, 119.90 kn

3. Rupičasta odjeća

Osim što su izuzetno ženstvene, rupičaste bluze jako su ugodne, a ako vas brine što se proziru samo obucite malo ljepši grudnjak.

Photo Zara

Bluza Zara 39.90 kn

4. Haljine s tankim naramenicama

Bile su hit 90-ih da bi se sada ponovno vratile u modu u boljem, šarenijem izdanju. Ako vam se čine prejednostavnima samo odaberite neki živi uzorak, a i nepobitna je činjenica da su jako zavodljive.

Photo Bershka

Haljina Bershka 99.90 kn

Ili još bolje- odaberite još tanje naramenice.

Photo Bershka

Haljina Bershka 149.90 kn

5. Kombinezoni

Ako je nešto hit ljeta zadnjih nekoliko sezona onda je to kombinezon. Osim što se ne morate brinuti što ćete obući kao gornji, a što kao donji dio, kombinezoni su maksimalno udobni i prozračni.

Photo Bershka

Kombinezon Bershka 139.90

Photo Pull and Bear

Kombinezon Pull and Bear 179.90 kn

6. Crop top

Bilo da ga kombinirate na suknju ili na hlače dobro ćete proći. Ovaj je tip topića kao stvoren za situacije u kojima želimo što manje odjeće na sebi, a uvijek ga kombinirajte s komadima visokog struka.

Photo Zara

Top Zara 49.90 kn

7. Retro haljine na kopčanje

Ako imate neku koja je pripadala vašoj mami ili baki još bolje jer su one rađene od pamuka kakav se više ne proizvodi i u kojem se gotovo nemoguće oznojiti.

Photo Bershka

Haljina Bershka 199.90 kn

8. Romantične haljine i kombinezoni bez rukava

Postoji li išta ženstvenije od odjevnog predmeta koji otkriva ramena i leđa? Vjerojatno ne, a ne postoji ni išta ugodnije.

Photo Pull and Bear

Kombinezon Pull 179.90 kn

Autorica: Iva Hanzen


Komentari