(FOTO) Ručno izrađeni nakit kao glamurozni dodatak ili svakodnevni detalj: Ljetna kolekcija dizajnerice Martine Tompić će vas oduševiti

Nakon što su je kožni dodaci i harness ukrasi lansirali među najpoznatije domaće handmade dizajnere i ususret tri godine postojanja, kreativne ruke Ayelen brenda ovih su ljetnih mjeseci odlučile uploviti u neke sasvim nove vode. Dizajnerica Martina Tompić sada s ponosnom predstavlja svoju prvu kolekciju nakita od plemenitih kovina pod nazivom Goddesses koji dolazi u manjim tzv. statement serijama.

Nova linija se, poručuje ova kreativka, sastoji od precizno izrađenih unikatnih komada. Među materijalima, kako i priliči ljetu, dominira mesing koji neodoljivo podsjeća na raskoš žutog zlata, dok je za one koji su u potrazi za nečime neutralnijim tu i bakar, a uz ova se dva dominantna materijala mogu pronaći i elementi od srebra, poludragog kamenja, kristala, školjki te drugih prirodnih materijala.

Ayelen žena odvažnog je duha, istovremeno ženstvena i tajanstvena, voli sanjariti i maštati te istaknuti svoju ljepotu. Upravo takva je i najnovija kampanja ovog brenda na kojem se radilo posljednjih pet mjeseci – inspirirana drevnim boginjama, zaštitnicama ljepote, prirode, pravde, čarolije, ljubavi i života, ističe Martina Tompić te pojašnjava da su njene kreacije namijenjene ženama koje vole upečatljive, jedinstvene komade, ali i onima koje pak vole jednostavnost.

Iz te je formule nastala nova linija nakita istovremeno nosivog kao glamurozni dodatak ili kako svakodnevni neodoljivi detalj. Gotovo svaki komad izradim i sebi kako bi se uvjerila u funkcionalnost dizajna, s time da i činjenica da nosite nešto što se sami izradili upravo na način koji se vama najviše sviđa – taj osjećaj daje posebnu energiju. Tako najbolje, rekla bih, eksperimentiram i s njegovom izradom. Dosadašnje reakcije na novu liniju iznimno su pozitivne i ohrabrujuće što me posebno veseli, naglasila je.

Kaže i da rado podržava domaću handmade scenu te da je otvorena za sve oblike suradnje, upravo zato što i sama zna koliko je to važno. Ayelen proizvode se osim na društvenim mrežama redovito može pronaći na kreativnim sajmovima kao što je nedavno u Zagrebu održani Beefeater Market gdje je, kako to obično i biva, ovaj zanimljiv asortiman privukao popriličnu pažnju.


Komentari

loading...
-->