(FOTO) Ove tenisice stoje gotovo 4 tisuće kuna, a vjerojatno biste ih bacili u smeće da ih nađete na cesti

FOTO: Barneys.com

Trendovi su sve luđi i luđi.

Već nekoliko puta od početka godine zgražali smo se nad modnim trendovima. Bile su tu ružne traperice, pa i one plastične, iste takve čizme, ali  hlače sa zatvaračem na stražnjici i to pod imenog legendarnog Levi’sa.

Ipak, ono što smo sada pronašli na stranicama poznatog trgovačkog centra jednostavno nas je šokirali. Ako se u posljednje vrijeme ušli u bilo koji dućan, mogli ste primijetiti da je na vješalicama sve više tzv. “distressed” robe, odnosno podrapane, kojoj je cilj da izgleda kao da je već dobrano iznošena. Taj trend sada se premjestio na tenisice i to u ekstremnom obliku.

“GOLDEN GOOSE Distressed Superstar Sneakers” ime je ove obuće koja stoji 580 dolara, odnosno nevjerojatnih 3947 kuna, pogledajte kako izgledaju.

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Vezice na tenisicama su podrapane, a obuća je i oblijepljena duct trakom. Ne znamo za vas, ali mi ne bismo za ovo izdvojili ni kune, baš naprotiv, sjećamo se vlastitih tenisica u ovom stanju, koje su završile u smeću jer više nisu bile nosive. Ali eto, valjda smo se prevarili, mogli smo sada biti trendseteri.

>>> (FOTO)Mislili ste da ste vidjeli najružnije hlače na svijetu? E pa niste vidjeli ove

>>> (FOTO) Biste li ih nosili? Poznati brend ‘izbacio’ nove čizme koje su šokirale javnost

>>> (FOTO) Nad ovim trapericama poznatog brenda zgražaju se žene diljem svijeta


Komentari