(FOTO) Odlična ponuda u zagrebačkom dućanu: Omiljene slastice, hrana i piće po niskim cijenama

802
FOTO: Ivan Klindić

Žabac Food Outlet najveći je outlet s hranom u Hrvatskoj i trgovini jeftine hrane koju trgovački centri i tvornice zbog raznih razloga nisu uspjeli prodati, a cijene su i do 90 posto niže nego u ostalim trgovinama.

FOTO: Ivan Klindić

Nalazi se na dvije adrese u Zagrebu – u samom centru u Ulici Ivana Tkalčića i na Trešnjevci, Tratinska 80a, a kako su nam najavili idejni začetnici, najkasnije do Uskrsa planiraju otvoriti novu poslovnicu, ovaj put u Novom Zagrebu ili Dubravi, ovisno o tome gdje nađu najprikladniji i najbolji prostor.

Žabac Food Outlet radi od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat dok nedjeljom ne rade.

>>> (FOTO) Maja i Mario vratili su osmijeh građanima: Upoznajte idejne začetnike koji se kriju iza omiljenog zagrebačkog dućana

Osigurajte zalihe slatkog za stresne dane kada vam treba “doza šećera”, pića po povoljnoj cijeni, ali i mesne proizvode.

Ovdje prevladava raznolikost hrane i pića po odličnoj cijeni, zato trk u kupovinu!

Deterdžentomat

Podsjećamo, na Trešnjevci u Tratinskoj 80A predstavljen je novi projekt – deterdžentomat – aparat za deterdžente u rinfuzi, gdje se prodaje šest deterdženata raznih vrsta: sredstvo za pranje posuđa, omekšivač za rublje, detrdžent za rublje, univerzalno sredstvo, sredstvo za sanitarije te sredstvo za čišćenje stakla.

Litra, odnosno kilogram deterdženta košta od 5,99 do 7,99 kuna.Komentari