(FOTO) Napunite kuhinju hranom i poslasticama po povoljnoj cijeni

155
FOTO: Ivan Klindić

Žabac Food Outlet najveći je outlet s hranom u Hrvatskoj i trgovini jeftine hrane koju trgovački centri i tvornice zbog raznih razloga nisu uspjeli prodati, a cijene su i do 90 posto niže nego u ostalim trgovinama.

Nalazi se na dvije adrese u Zagrebu – u samom centru u Ulici Ivana Tkalčića i na Trešnjevci, Tratinska 80a, a kako su nam najavili idejni začetnici, najkasnije do Uskrsa planiraju otvoriti novu poslovnicu, ovoga puta u Novom Zagrebu ili Dubravi, ovisno o tome gdje nađu najprikladniji i najbolji prostor. Žabac Food Outlet radi od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat dok nedjeljom ne rade.

>>> (FOTO) Maja i Mario vratili su osmijeh građanima: Upoznajte idejne začetnike koji se kriju iza omiljenog zagrebačkog dućana

Osigurajte zalihe slatkog za stresne dane kada vam treba “doza šećera”, ali za one s problemima s glutenom. Ovdje prevladava raznolikost hrane i pića po povoljnoj cijeni, zato trk u kupovinu!

Deterdžentomat

Podsjećamo, na Trešnjevci u Tratinskoj 80A predstavljen je novi projekt – deterdžentomat – aparat za deterdžente u rinfuzi, gdje se prodaje šest deterdženata raznih vrsta: sredstvo za pranje posuđa, omekšivač za rublje, detrdžent za rublje, univerzalno sredstvo, sredstvo za sanitarije te sredstvo za čišćenje stakla.

Litra, odnosno kilogram deterdženta košta od 5,99 do 7,99 kuna.

Također, u tijeku je nagradni natječaj, a možete osvojiti 10 litara deterdženta u rinfuzi i Žabac Food Outlet počastit će te s 10 litara deterdženta iz rinfuze po vlastitom izboru!

Detalje provjerite na njihovoj Facebook stranici.

FOTO: Ivan KlindićKomentari