(FOTO) Mlada Zagrepčanka Nikolina novom kolekcijom spremna je oduševiti ljubitelje drugačije obuće

Sjećate se hrvatskih štikli s uzorkom čipke, ćilima te brojnih drugih printeva? Sada je dizajnerica Nikolina Poropat odlučila svoje popularne štikle staviti u društvo sandala, ljetnih visokih potpetica te cipela s potpuno ravnim đonom.

Visoke potpetice, otvorenih prstiju, krase veseli printevi u ljetnim bojama. Zelena, žuta, ružičasta… Dizajnerica je odabrala pastelne boje koje će se savršeno uklopiti u ljetne vrućine i šarenilo koje će zavladati ulicama ljetnih mjeseci.

Tu su i ljetne sandale. Jednostavne cipele koje krasi remen s printom čipke mogao bi biti hit model baš kao što je to prije nekoliko mjeseci bila prva hrvatska autentična štikla.

Nikolina Poropat nije ni tu stala. Na tržište stavlja i posve ravnu cipelu koja pomalo podsjeća na mušku obuću, a namijenjena je odvažnim ženama koje znaju nositi nekonvencionalnu garderobu.

Dakako, uz sve to tu je i dalje štikla – prepoznatljiva cipela koja je proljetos oduševila medije i publiku.

Čipka, ćilim, Venecija, kockice, avangardni uzorci… Sve tu to printevi koji i dalje mogu biti na vašoj cipeli, a na vama je samo da odaberete koji model želite i kakav print da ga krasi. Hrvatska cipela i dalje ima moć transformacije, a njezin konačni izgled diktira isključivo kupac.

”Moj fokus i dalje će biti štikla i nju ću konstantno razvijati, no morala sam svojim kupcima dati priliku da i ljeti hodaju u mojim cipelama. Morala sam ženama koje imaju nekoliko pari mojih štikli dati priliku da imaju cipelu i za druge prigode. Reakcije su odlične i mislim da će hrvatska cipela opet oduševiti ljude. Uz sve ovo imam i kolekciju ljetnih haljinica koje na naramenici prati prsten s print kožom. To sam napravila tek kao nadopunu uz sandale. To je model koji žene ljeti vole nositi jer je udoban pamuk u pitanju, a cijena jako povoljna. Svako malo ću nečime nadopuniti svoju ponudu, ali ponavljam, štikla je u prvom planu i sada već marljivo radim na novim i još boljim printevima za jesen”, kazala je Nikolina Poropat čiji rad možete pratiti na Facebooku i Instagramu, a cilj joj je uskoro otvoriti i svoju trgovinu kao i napraviti suradnju s drugim hrvatskim trgovinama koje žele imati njezine proizvode.

Komentari

Komentari

loading...