(FOTO) Kinder Bueno sladoled stigao u Zagreb!

Nedavno su se brojni mediji raspisali o Kinder Bueno sladoledu koji je velikom brzinom razveselio i oduševio društvene mreže.  Dosad se mogao nabaviti samo na području Njemačke, no našao je put i do Hrvatske!

Ovaj sladoled možete nabaviti u Zagrebu, točnije u American FOOD STORE and much more u zagrebačkom naselju Vrbani koji drži proizvode koje teško ili nikako možemo nabaviti u Hrvatskoj i koje redovito možete vidjeti u američkim filmovima i serijama te na društvenim mrežama. Između ostalog tamo možete kupiti Pop-Tarts kekse, Froot Loops žitarice, Starbucks napitke, itd., a bitno je i napomenuti da im se ponuda stalno mijenja jer osluškuju svoje kupce te prate tržište.

Sladoled se opisuje se kao spoj lješnjaka i jezgre od Kinder čokolade u hrskavom kornetu s debelim slojem kreme od Ferrero lješnjaka. Kao što je i najavljeno, pojavile su se i nove verzije ovog sladoleda pa se tako već sada na području Njemačke može nabaviti Kinder Bueno sladoled od bijele čokolade! Iako ta verzija još nije dostupna kod nas, tko zna, možda nađe put do Hrvatske baš kao i Kinder Bueno od mliječne čokolade.


Komentari