(FOTO) Dobra prilika: Slastice, hrana i piće po povoljnim cijenama

FOTO: Ivan Klindić

Žabac Food Outlet najveći je outlet s hranom u Hrvatskoj i trgovini jeftine hrane koju trgovački centri i tvornice zbog raznih razloga nisu uspjeli prodati, a cijene su i do 90 posto niže nego u ostalim trgovinama.

Nalazi se na dvije adrese u Zagrebu – u samom centru u Ulici Ivana Tkalčića i na Trešnjevci, Tratinska 80a, a kako su nam najavili idejni začetnici, najkasnije do Uskrsa planiraju otvoriti novu poslovnicu, ovaj put u Novom Zagrebu ili Dubravi, ovisno o tome gdje nađu najprikladniji i najbolji prostor.

Žabac Food Outlet radi od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat dok nedjeljom ne rade.

>>> (FOTO) Maja i Mario vratili su osmijeh građanima: Upoznajte idejne začetnike koji se kriju iza omiljenog zagrebačkog dućana

FOTO: Ivan Klindić

Osigurajte zalihe slatkog za stresne dane kada vam treba “doza šećera”, pića po povoljnoj cijeni, ali i mesne proizvode.

Ovdje prevladava raznolikost hrane i pića po odličnoj cijeni, zato trk u kupovinu!

Deterdžentomat

Podsjećamo, na Trešnjevci u Tratinskoj 80A predstavljen je novi projekt – deterdžentomat – aparat za deterdžente u rinfuzi, gdje se prodaje šest deterdženata raznih vrsta: sredstvo za pranje posuđa, omekšivač za rublje, detrdžent za rublje, univerzalno sredstvo, sredstvo za sanitarije te sredstvo za čišćenje stakla.

Litra, odnosno kilogram deterdženta košta od 5,99 do 7,99 kuna.

FOTO: Ivan Klindić

Komentari