EUROSPIN STIGAO U ZAGREB! Hrvatski lanac talijanskih korijena nudi hrvatske proizvode po najpovoljnijim cijenama!

Hrvatski lanac talijanskih korijena koji je od kolovoza prisutan i na našem tržištu, ovoga je tjedna otvorio svoju petu poslovnicu. Od četvrtka 29. listopada Eurospin dočekuje kupce na prvoj lokaciji u Zagrebu. Trgovina se smjestila u ulici I. Štefanovečki zavoj 12, nadomak Branimirove ulice u zagrebačkoj Dubravi.

Robne marke proizvedene u Hrvatskoj

Ono što Eurospin izdvaja od drugih trgovačkih lanaca su vlastite robne marke, jedinstvene na tržištu. Uz njih, svaka trgovina sadrži i posebne odjele kao što su Mesnica, Delikatesa,
Pekarnica te Voće i povrće, sa svježim proizvodima u svakodnevnoj ponudi.

Cijeli Eurospinov asortiman dio je modela Pametne kupnje koji kupcima nudi kvalitetu po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Kako bi omogućio raznoliku ponudu domaćih i tradicionalnih okusa, Eurospin je ostvario suradnju s brojnim hrvatskim dobavljačima.

Nova otvorenja do kraja godine

Do kraja godine najavljena su još dva otvorenja, u Križevcima i Poreču. Čitavu ponudu i sve informacije o trgovinama, aktualnim katalozima i robnim markama, saznajte na službenoj web stranici Eurospin Hrvatska te društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

U svim Eurospinovim poslovnicama, pa tako i u Zagrebu, vrijede epidemiološke mjere u
skladu s uputama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.


Komentari