Elegantno i opušteno: Ovo su komadi koji će poharati iduću sezonu

Uterqüe

Nakon dugog toplog ljeta, prve kiše donijet će nam jesen, a s tim i prijelaz iz ljetne u jesensku garderobu.

Prijelazno razdoblje svakodnevno donosi male stilske dvojbe. Svakodnevno biranje outfita pretvara se u stilsku igru spajanja najboljih komada iz dvije u potpunosti različite modne sezone. Rezultat su zanimljive kombinacije koje stvaraju novi look iza kojeg se nalaze različite teksture, siluete, uzorci i sezone, piše Journal.

Kako bi bez puno modnih dilema ušetali u prijelazno razdoblje, nekoliko ključnih basic komada bit će vam dovoljno da začinite omiljene ljetne komade koji će se još nekoliko tjedana zadržati unutar vaših ormara i osvježite prve jesenske komade koje ste već vratili u svoju garderobu. Jedan od ključnih jesenski komada bit će tanko i fino pletivo.

Prije no što se vratimo omiljenom oversized pletivu i toplim, mekim puloverima i kardiganima, prijelazno razdoblje će kao savršeni dodatak svakom ormaru istaknuti fino i tanko pletivo. Jednostavno za kombiniranje s svakim parom hlača iz jesenskog ormara, tanko pletivo jednako dobro će izgledati i u kombinaciji s omiljenim prozračnim ljetnim haljinama i kombinezonima kojima će dati novi izgled i dodatan sloj topline primjeren za prijelazno razdoblje i prve jesenske dane.

U potrazi za najboljim modelima unutar prvih kolekcija za novu sezonu koji će biti početak naše jesenske garderobe, može se naći pregršt odličnih modela pletiva. Najčešće u neutralnim bojama koje će svoje mjesto pronaći u svakom ormaru, stilu i looku, novi modeli pletiva dolaze u klasičnim modelima s modernim pomakom koji mu donose nadolazeći trendovi – u statement rukavima, asimetričnim siluetama, efektnim detaljima i boji.

Sea
Uterqüe
Uterqüe
Rouje
Rouje
Massimo Dutti


Komentari