Dugoočekivana oaza zelenila nadomak Zagreba konačno je otvorila svoja vrata

Foto: Vrtni centar Iva

Dugoočekivana oaza zelenila nadomak Zagreba konačno je otvorila svoja vrata! Vrtni centar Iva iz Štefanca, mjesta koje se nalazi u Međimurskoj županiji i koje je dobro poznato svim zaljubljenicima u vrtlarenje, od danas je još bliže svima koji se iz Zagreba upute po svoje biljke i biljčice. U naselju Lukarišće koje se nalazi u sastavu grada Dugo Selo, na adresi Šašec 31 nalazi se nova poslovnica koja je otvorena svakim radnim danom od 8 do 17 i subota od 8 do 13 sati, a povodom otvorenja za sve kupce imaju i posebne popuste i pogodnosti.

Foto: Vrtni centar Iva

Tako u tjednu od 18. do 23. listopada Vrtni centar Iva u Dugom Selu za svakog kupca ima popust od 10% neovisno o iznosu i načinu plaćanja. Također, svakom kupcu danas, 18. listopada poklanjaju i poklon Calluna, a pripremili su iznenađenje i za najmlađe posjetioce.

Foto: Vrtni centar Iva

Svi koji kupe u iznosu većem od 200,00 kuna sudjeluju i u nagradnoj igri, gdje nakon što ispune kupon, u ponedjeljak, 25. listopada, prilikom izvlačenja pobjednika mogu osvojiti Bonsai formu – Juniperus Gray Owl.

Foto: Vrtni centar Iva

Vrtni centar Iva u Dugom Selu u svojoj ponudi ima raznovrsno unutarnje i vanjsko bilje pa tako posjetitelji ondje mogu pronaći različite sorte javora, cedrova, bonsai forme, pompon i spirale, clematisa, erica, calluna kao i supstrate, gnojiva, ukrasne tegle za unutarnji i vanjski prostor, ali i mnogo drugih dodataka uz koje će dodatno zazeleniti vlastiti dom.

Foto: Vrtni centar Iva

Komentari