DUBEC JE DOBIO NOVU HIT DESTINACIJU! Preko puta tamošnjeg okretišta Žabac je otvorio svoj najveći outlet na čak 600 kvadrata

Foto: Žabac

Hrvatski inovativni koncept maloprodajnih trgovina Food Outlet Žabac, kao što je najavio 2017. godine, slijedi svoju viziju. Maja i Mario Žamboki danas su svečano nasuprot okretišta tramvaja u Dupcu otvorili svoj prvi Mega Žabac Food Outlet na 600 kvadratnih metara koji će zaposliti novih 20 djelatnika.

U ovom dućanu zaposlit će se, kao i u prethodnima, osobe s posebnim potrebama, Dora i Ana, koje će uz pratiteljicu Helenu pružati usluge punjenja deterdženta na već sada poznatom i jedinom konceptu deterdžentomata u Hrvatskoj. Više od 1.000 artikala najpopularnijih hrvatskih i stranih marki dostupno je po najpovoljnijim cijenama.

Danas Food Outlet Žabac zapošljava 80 ljudi u sedam trgovina. Ovo je ujedno i jedini ovakav koncept maloprodaje koji je na Euromonitorovom natječaju temeljenom na istraživanju provedenom u 80 zemalja svijeta osvojio nagradu za inovativnost u kategoriji Grocery za New Concepts in Retailing 2017. Food Outlet Žabac koncept je dućana u kojima se prodaje štok – višak robe proizveden u tvornicama, lom – oni proizvodi koji su oštećeni u proizvodnji ili kojima nije dobra ambalaža i rok roba – proizvodi pred istek roka trajanja.

Foto: Žabac


Komentari