Donosimo pet najinteresantnijih zagrebačkih poklona za Dan žena!

URIHO web shop
  1. Majica ”Purgerica”

Majica s natpisom ”Purgerica” i simpatičnim crtežom djevojke u nošnji svima je odavno poznata, a kada shvatite da dolazi iz domaće URIHO radionice i da su je izradile osobe s invaliditetom morate priznati da se čini kao idealan poklon za svaku modernu purgericu. Dodatan plus je svakako i to što majica dolazi i za muškarce pa tako možete biti pravi usklađeni par purgera! Dostupna je na URIHO web shopu, a u svakako pogledajte i ostatak asortimana s ovim preslatkim likovima.

URIHO web shop

2. Hrvatski kišobran s motivima Zagreba

Vjerujemo da vam je dosta lako lomljivih kišobrana koji izdrže samo nekoliko dana i zato vam donosimo ovaj odličan i kvalitetan hrvatski proizvod. Na vama je samo da među ponuđenim motivima poput Markove crkve i kule Lotršćak odaberite najdraži vašoj boljoj polovici. Sigurni smo da nećete pogriješiti. Dostupni su na web shopu. 

Hrvatski kišobran

3. Radionica posvećena simbolu Zagreba- licitarskom srcu

Pokloni ne moraju biti materijalni, dobro iskustvo i zajednička aktivnost jedna je od omiljenih opcija. Radionica obuhvaća cjelovitu izradu licitara, od izrade tijesta, modlanja, pečenja, ljepljenja, želatiniranja i oslikavanja, a sve svoje uratke možete ponijeti kao spomenak na sudjelovanje.  Sav potreban materijal je osiguran s naše strane, a Vi ponesite samo dobru volju i želju da izradite vlastiti licitar i vlastiti medenjak i da se pri tom dobro zabavite, a sve o njoj možete saznati na web stranici Licitar.

www.licitar.hr

 

4. Poklon kartica za Gavellu

Jedno od najpoznatijih zagrebačkih kazalita ima genijalnu ponudu. U Gavelli možete kupiti poklon karticu kojom ostvarujete pravo na 6 predstava po vlastitom izboru. Osim što je isplativa, ova ponuda garantira i da ćete se konačno sjetiti otići na onu predstavu o kojoj već mjesecima pričate. Ponuda je dostupna u Gavelli i na web shopu poklonime.hr.

www.poklonime.hr

 

5. Zagreb Time travel

Koliko toga stvarno znate o Zagrebu? Nerijetko smo najmanje svjesni onih ljepota koje su stalno oko nas. Iskoristite sunčano popodne i putem Zagreb Time travel ture otkrijte nešto novo. Tko kaže da je loše biti turist u svom gradu? Ova zanimljiva tura nudi povijesni presjek grada Zagreba u kojem vam se pridružuju brojne poznate osobe iz prošlosti. Za više informacija provjerite njihovu službenu stranicu. 

 

 

 


Komentari