DOMAĆI DIZAJNERSKI DVOJAC ELFS: Nova cruise kolekcija inspirirana je estetikom prošlog stoljeća i jednostavnošću

ELFSA cruise kolekcija, foto: Danijel Galić

Domaći modni dvojac ELFS predstavlja svoju cruise kolekciju kupaćih kostima i šorceva te modnih dodataka za ljeto.

Nova kolekcija inspirirana je retro estetikom prošlog stoljeća, Mediteranom i jednostavnošću koja obilježava period kojeg provodimo na godišnjem odmoru. Esencijalni dio sofisticirane resort kolekcije čine nostalgični, svevremenski i luksuzni kupaći kostimi i šorcevi. Stvoreni za plažu, ali jednako stylish i ako ih se kombinira s ostatkom ljetne garderobe.

ELFSA cruise kolekcija, foto: Danijel Galić

“Kupaći kostimi već godinama nisu samo odjevni predmeti u kojima skačemo u more već fashion statement komadi koji pričaju našu modnu priču svijetu. S obzirom na to, nije ni čudo da smo im posvetili više pažnje, te ove sezone predstavljamo kolekciju ženskih kupaćih kostima i muških šorceva te pripadajućih i upečatljivih modnih dodataka za ljeto i plažu. Uz obilje trendi detalja i krojeva te prigušenu paletu tonova boja i upečatljivih elfs uzoraka, ova swimwear kolekcija stvorena je za bezbrižno stylish ljeto u kojima ćete bit ultimativna zvijezda plaže”, izjavio je dizajner Aleksandar Šekuljica.

ELFSA cruise kolekcija, foto: Danijel Galić

“Ideja nam je bila stvoriti univerzalne, bezvremenske komade koji se mogu nositi iz sezone u sezonu. Kombinirajući vintage estetiku sa modernim detaljima i sa našim prijašnjim krojevima badića, željeli smo stvoriti luksuznu kolekciju kvalitetnih badića koji su vrlo ženstveni i profinjeni”, izjavio je dizajner Ivan Tandarić.

ELFSA cruise kolekcija, foto: Danijel Galić
ELFSA cruise kolekcija, foto: Danijel Galić

Komentari