Želite besplatni ručak u vrhunskom zagrebačkom restoranu? Ne morate biti influenceri, već samo donesite svoje stare tanjure u gostionicu Ficlek!

Izvor: Facebook

U ulici Pod zidom ove godine smjestila se već poznata gostionica Ficlek koja je vrlo brzo pridobila srca svih Zagrepčana i turista koji žele probati autohtonu kuhinju. Spoj tradicije i svježih i domaćih proizvoda, te vrhunska priprema glavna su obilježja ovoga restorana.

Ako već niste, u Ficleku imate priliku jesti najpoznatija zagrebačka jela koja naprosto bude nostalgiju. Ajngemahtec, štrukli, pohani pice, granadirmarš krpice sa zeljem, abšmalcane mahune samo su neki od ponušenih klasika.

Ono što dodatno veseli sve ljubitelje tradicionalne kuhinje jest bečki odrezak koji je novost u Ficleku, a povodom toga ova gostionica se odlučila za itekako primamljivu akciju.

Izvor: Facebook

Ti nama tanjur, mi tebi bečki!

Kaj naš bečki ne zgleda predobro? Al imamo jedan problemčić: nemamo dovoljno velike tanjure za bečki koji uskoro kreće u Ficleku!
Ajd ti lijepo zaviri u kuhinju i pregledaj police, i ako imaš neki veći starinski tanjur, oko 30 cm u promjeru, i rado bi ga poklonio, uslikaj ga! Sliku nam pošalji u poruci ili ostavi u komentaru ispod ove slike! Ako tanjur bude odgovarao opisu, doneseš nam ga, a mi ti poklonimo naš bečki odrezak u zamjenu! Kaj veliš?’ napisali su objavi na svom Facebook profilu.

Mi smo već zavirili u zaboravljene police, a vi?


Komentari