Dobra vijest za sve ljubitelje azijske hrane! U Zagrebu se otvara novi restoran

Foto: Unsplash

Ljubitelji azijske hrane od ponedjeljka 25. listopada imaju razloga za slavlje. Naime, otvara se novi restoran u Green Gold centru.

Asia Gold restoran predstavlja svojevrsnu simbiozu istočnjačke azijske gastronomije. Naime, ovdje dominiraju okusi kineske, tajlandske, japanske, korejske i mongolske kuhinje. A takav spoj hrvatskim ljubiteljima hrane još nikada nije predstavljen na ovako sveobuhvatan, raznolik i sadržajan način. Dodajmo da je Asia Gold ujedno i prvi restoran ove vrste u Hrvatskoj.

Prema istraživanju gastro navika građana Hrvatske, azijska kuhinja, a među njima hrana pripravljena prema kineskoj gastro kulturi, druga je najpopularnija. I to odmah nakon talijanske kuhinje! To je razlog zbog čega se Tong Chen, poduzetnica koja već 28 godina posluje u Hrvatskoj i vlasnica je nekoliko restorana s kineskom gastro ponudom, odlučila popularizirati ne samo hranu svoje domovine nego i cijelog dalekog azijskog istoka

A to je napravila kroz otvaranje prostora restorana Asia Gold u Green gold centru u Radničkoj cesti 52 u Zagrebu. Tong Chen, doajenka kineske kuhinje u Hrvatskoj s više od dva i pol desetljeća ugostiteljskog staža, tako je ostvarila svoju želju. Ona je ponudila građanima željnih sveobuhvatnih okusa hrane koncept koji nudi više od 50 različitih azijskih jela.

Sveazijski restoran “Asia Gold” otvara se u ponedjeljak, 25. listopada 2021. u 11 sati. Gastronomski novitet sveazijskog restorana svakako su večere gdje se odvija i svojevrsni kulinarski show. Svaki gost restorana može a la cart odabrati za svoju večeru svježu hranu i složiti svoju gastro dalekoistočnu kombinaciju. A njemu će kuhar na licu mjesta i uz roštilj to jelo pripremiti.

Sva ponuda restorana osmišljena je s ciljem promocije i predstavljanja gastronomske ponude azijskog kontinenta na našim prostorima. Ovaj novi azijski restoran otvoren je svaki dan od 11 do 22 sata. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama Centra na adresi greengold.com.hr.

Komentari