AKO NEMAŠ NOVCA NISI FRAJER? Reklama razbjesnila muškarce

de.wikipedia.org

Odaslali su upitnu poruku svojim valentinovskim plakatom koju građani nisu najbolje prihvatili.

Valentinovo je pred vratima, a trgovački lanci bore se za svakog kupca sjajnim reklama i blještavim “zaljubljenim” porukama. Jumbo plakati nas “bombardiraju” na svakom uglu, s više ili manje primamljivim ponudama i natpisima.

Tu se najviše ističu drogerije sa svojim ponudama finih parfema i kozmetike, po pristupačnim cijenama, kako oni naglašavaju. No, jedan od takvih plakata izazvao je burne reakcije građana koji poruku istaknutu na njemu nisu shvatili u najpozitivnijem svjetlu.

“Dečki ne kupuju poklone, frajeri kupuju”, poručila je poznata drogerija Bipa svojim jumbo plakatom uz prikaz parfema po cijeni od 119 kuna.

16700357_10154375015420677_7235579673392349074_o
H – alter

Portal H – alter na svojoj je Facebook stranici objavio fotografiju spornog plakata, a on je naišao na osude građana koji se pitaju kakvu je poruku ova drogerija željela uputiti. Ako nemaš novca nisi frajer? Dečki ne iskazuju ljubav sitnim darovima? Moraš biti frajer da bi kupio dar?

Kakva god poruka bila potpuno je promašena, odnosno promašen je PR pristup poznate drogerije, slažu se građani.

“Zašto dečko ne bi mogao biti frajer? Ili frajer dečko? Koja je razlika?”, upitala je Darija administratore njihove Facebook stranice, no odgovor nije dobila. Također, djevojkama je nejasno što je sa ženskim spolom koji kupuje darove.  Dio građana, pak, misli da se od “muhe radi slon” te da su žestoke reakcije na pogrešno odaslanu poruku pretjerane.

Zbog ovog nejasnog plakata poslali smo upit samoj Bipi kako bi nam razjasnili poruku koju su željeli poslati, ali i pravobraniteljici za ravnopravnost spolova.

Do zaključenja teksta njihove odgovore nismo dobili.

>>>Iznervirana majka: Lidlov zaštitar šokirao je i ponizio moju kćer


Komentari