DELICIJE NA VRBIKU! Gastro dućani po prihvatljivim cijenama u kojima ćete pronaći sve što vam treba!

foto:pixabay

Upečatljivi arhitektonski elementi poput prepoznatljive Rakete, odnosno neboderi poznatiji kao Zagrepčanka, te Nacionalna sveučilišna knjižnica, te odlična prometna povezanost samo su neki od obilježja kvarta Vrbik.  No, ono što Vrbik čini dodatno posebnim jest , kafićima i restoranima.

Ako se odlučite zaputiti u ovaj simpatični kvart, ovo su dućani koje ne smijete zaobići.

Tik uz prvi neboder, smjestila se samoborska mesnica Igomat(Vrbik 20), ispred koje ćete uvijek vidjeti grupicu ljudi koja strpljivo čeka svoj omiljeni komad mesa, ili pak domaće čvarke, te mesne delicije. Zbog iznimne kvalitete, Igomat je zasigurno najpopularnija mesnica u ovome kvartu, a mi vam toplo preporučamo da saznate zašto.

Izvor: igomat.hr

Samo par koraka od mesnice na adresi Vrbik 22, dijeli vas od dućana zdrave hrane, opremljenog samo najboljim sezonskim voćem i povrćem s domaćih OPG-ova. Povrće i Voće Svemoguće prava su tvornica zdravlja i idealno mjesto da naoružate svoj imunitet u nadolazećim hladnim danima.

Izvor: Facebook

Ako ste ljubitelj delikatesa, tada je dućan Deliicije (Vrbik 26) mjesto koje morate posjetiti. Ljubitelji slatkoga ovdje mogu pronaći poznate brandove poput Lindta, Walkersa i Davidoffa, a isto tako i jesti umjetnička djela malih dobavljača izrađenih u limitiranim količinama poput  Caluwéa, La Perle i Gallera. Ako ne volite slatko, francuske paštete, punjene masline, vrhunska vina i ulja, kao i tartufi u svim oblicima, zadovoljit će vaša nepca.

Izvor: Facebook

Na Kninskom trgu, smjestio se još jedan poseban dućan Fino.hr gdje možete pronaći i kupiti raznolike namirnice, proizvedene od strane malih i vrijednih obiteljskih proizvođača i uzgajivača. Većina njih posjeduje i EKO oznaku (oznaku za ekološke proizvode), a ponuda je izuzetno bogata, od meda, svježeg mesa, sireva, voća i povrća, biljnih čajeva, pa sve do prirodne kozmetike.

Izvor: Facebook


Komentari