DA NE ‘POLJUBITE VRATA’: Donosimo vam detaljan popis kako će za blagdane raditi dućani i veliki trgovački centri

Foto:Facebook/Ilustracija

Jeste kupili sve namirnice koje su vam potrebne za Uskrs? Ako niste onda bi bilo najbolje da se požurite, jer mnogi dućani za ovaj najveći kršćanski blagdan zatvoriti će svoja vrata.

Evo kako će raditi shopping centri:

Arena Centar

U subotu trgovine rade kao i svaki radni dan, pa će tako Interspar raditi od 8-22 sata, dok će Cinestar Arena IMAX raditi od 10:30 sati.

Ali na Uskrs u ovom shoping centru trgovine ne rade, dok će kino Cinestar Arena IMAX raditi od 14:30. Ukoliko želite popiti kavu u kafiću Living room, imate sreće jer radi od 11:00 do 19:00 sati, dok ostali ugostiteljski objekti i usluge ne rade.

Na Uskrsni ponedjeljak svi će kafići i trgovine raditi kao i svaki radni dan, kao i kino Cinestar Arena IMAX od 10:30 sati.

Avenue Mall

Na sam Uskrs i Uskrsni ponedjeljak trgovine u ovom centru ne rade. Jedino Cinestar na Uskrs radi od 14:30, a na Uskrsni ponedjeljak od 10.

McDonald’s na Uskrs radi od 11 do 22, na Uskrsni ponedjeljak od 8:30 do 22. Leggiero bar na Uskrs radi od 11 do 21, a na Uskrsni ponedjeljak od 9 do 21. Lotus bar na Uskrs radi od 11 do 21, a na Uskrsni ponedjeljak od 9 do 21 sat.

City Centar

Puno promjene nema ni u ovom shopping centru, pa tako u cijeloj Hrvatskoj ne radi na sam Uskrs, dok na Uskrsni ponedjeljak radi prema redovnom radnom vremenu. Interspar trgovina će od 31.3. do 2.4. raditi produženo do 22 h.

Supernova 

Ovaj shopping centar skraćeno radi i 3.4. na Veliku subotu i to od 9 – 18 h, dok Interspar radi od 8 – 21 h. Kao i mnogi drugi centri Supernova ne radi u nedjelju, dok na Uskrsni ponedjeljak ponovno nastavlja “po starome”, od 9 – 21 h, a Interspar radi od 8 – 21 h.

West Gate

Na Uskrs ne radi, ali će zato u ponedjeljak raditi od 9-21 sat. Poslovnica SUPER KONZUM neće raditi ni na Uskrs ni Uskrsni ponedjeljak.

Supernova

Radi skraćeno i 3.4. na Veliku subotu i to od 9 – 18 h, dok Interspar radi od 8 – 21 h. Kao i mnogi drugi centri Supernova ne radi u nedjelju, dok na Uskrsni ponedjeljak ponovno nastavlja u starom tempu od 9 – 21 h, a Interspar radi od 8 – 21 h.

Supernova Garden Mall Zagreb

Na Veliki petak 2. 4. trgovine će raditi do 21 h, a Interspar do 22 h. Na Veliku subotu 3. 4. trgovine će raditi do 18 h, a Interspar do 21 h. Na Uskrs su svi lokali Supernove su zatvoreni, dok će na Uskrsni ponedjeljak 5. 4. trgovine raditi do 21 h, a Interspar do 21 h.

A ovako će raditi trgovački lanci: 

Kaufland – Kauflandove su trgovine na Uskrs 4.4. i Uskrsni ponedjeljak 5.4. zatvorene.

Interspar –  Supermarketi Spar i Interspar hipermarketi na Uskrs ne rade. Radno vrijeme trgovina u ponedjeljak pogledajte ovdje.

Konzum – povodom blagdana na Uskrs 4.4. i Uskrsni ponedjeljak 5.4. trgovine Konzuma neće raditi. Prodavaonice će u subotu 3. 4. raditi prema regularnom radnom vremenu.

Tommy – Na Veliku subotu sve poslovnice rade po redovnom radnom vremenu, a na Uskrs ne rade. Na Uskrsni ponedjeljak radit će od 7-14 sati.

Lidl – Na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak Lidlove trgovine ne rade.

Pevex – Trgovački lanac Pevex najavio je da će njihovi prodajni centri biti zatvoreni na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak. Na Veliku subotu svi Pevex prodajni centri radit će skraćeno do 18 sati.

Plodine – Na Uskrs trgovine ne rade, no u ponedjeljak rade po nedjeljnom radnom vremenu.

Prehrana – Na sam Uskrs te na Uskrsni ponedjeljak trgovine Prehrane ne rade.


Komentari