CROCLISTOPAD Neka vaša osobnost sjaji

Croclistopad je tu za svakog ljubitelja Crocsa. Ovaj mjesec posvećen je obilježavanju različitih vrsta Crocs obuće, koji pomažu pojedincima da govore o tome tko su i pružaju maksimalnu udobnost dok koračaju prema novim izazovima. Jedinstveni klasični Crocs modeli, praktične papuče i svestrane sandale dostupni su u različitim modelima, nijansama boja, kombinacijama i motivima tako da svatko može pronaći par u kojem se osjeća najsigurnije i koji mu je namijenjen.

Godina 2021. uskoro će završiti pa Crocs želi istaknuti da prilikom stvaranja uvijek ima na umu svoje korisnike i njihove želje. Kao brand koji predstavlja ljude i koji radi za ljude, ovaj mjesec posvećuje slavljenju svih jedinstvenih Crocs dizajna. Zašto? Jer na taj način slave i sve različite osobnosti na svijetu.


Kad pomislite na Crocs, prva misao koja vam padne na pamet vjerojatno je klasična Crocs
obuća s rupama za Jibbitz ™ značke i remenom na peti. Pomislite na jednostavnu obuću koju obučete i odlazite u svijet. Ali Crocs predstavlja više od toga. Tijekom godina promijenio je svoje gledište do te granice da uvijek prati trenutne trendove i ostvaruje želje kupaca. Crocs je izašao iz svoje zone udobnosti, iz onoga što zna, i počeo je stvarati. Za vas, vašu obitelj i vaše prijatelje. Na taj je način pokazao da strah ne smije biti granica kada želite postići svoje ciljeve i predstaviti se drugima.

Pokazao je da s Crocs obućom možete predstaviti svoju osobnost na način koji vam najviše odgovara. Na taj način, svojim različitim linijama i modelima, suradnjom s drugim markama, poput Coca-Cole®, Crocs ruši granice. Zato stvara ogromnu količinu različitih Jibbitz ™ znački, s različitim motivima, kako bi svatko mogao prilagoditi svoju omiljenu obuću kako želi. Time vam daje priliku da izrazite ono što želite reći i istaknete se u gomili.


Crocs će biti tu za vas na vašem neustrašivom putovanju. On će pružiti povjerenje i hrabrost te vam dati priliku da sve to začinite pravom dozom smjelosti. Pokažite svijetu tko ste i zablistajte u vlastitom svjetlu, pri čemu će vam Crocs uvijek biti uz vas. Međutim, ako još uvijek tražite motivaciju i ne znate kombinirati svoju Crocs obuću, pronađite inspiraciju u različitim stilovima slavnih. Dopustite im da vas inspiriraju dok tražite svoj univerzalni stil.

Za šarene modne inspiracije slijedite Instagram profil Crocs Croatia.
https://www.instagram.com/crocscroatia/?hl=en
Crocs kolekcija je dostupna u Crocs City Center one East i Crocs Arena Centru Zagreb.


Komentari