ČIZMICE NOGE ČUVAJU: Ovo su najnoviji trendovi u svijetu cipela

Pixabay

Ove sezone nema sredine, ili nosimo niske čizmice ili one koje sežu gotovo do kukova.

Mala je mogućnost da ćete nekoga ove jeseni i zime vidjeti u čizmama “normalne” dužine do koljena. Zagrebaške trendseterice hodat će ili u gležnjačama ili u čizmama iznad koljena.

Ipak i to se može ukombinirati uz svaki stil. Šminkerice ce birati obuću na visoku petu, sportski tipovi hodat će u ravnima, a naći će se tu i pokoja bajkerska čizma. One praktične pak, birat će gumene gležnjače, savršene za ovo kišno doba.

Prve na našoj listi su gležnjače i to jedne od najpopularnijih ove sezone. One imaju baš sve što treba, visoku, ali debelu i stabilnu petu, crne su i elegantne, a imaju i šljokice.

screenshoot
screenshoot

Ako niste obožavateljica šljokica i pčelica, tu su i ove nešto jednostavnije, a jednako elegantne koje dolaze u dvije boje.

screenshoot
screenshoot

Za one nešto buntovnije tu su bajkerske gležnjače.

screenshoot
screenshoot

Za one praktične, kako smo i obećali, gumene gležnjače koje također dolaze u nekoliko boja.

screenshoot
screenshoot

Čizme “do neba”

Spomenuli smo i čizme koje sežu do bedara, u ponudi su one na visoku petu, debelu ili tanku, kao i one s ravnim potplatima.

screenshoot
screenshoot

Evo i ovih nešto stabilnijih, s malo konkretnijom petom.

screenshoot
screenshoot

I za one koje nisu ljubiteljice peta, već ravnih potplata ima nešto u ponudi.

screenshoot
screenshoot

Dobro se opremite za zimu, kada kupujete čizme pobrinite su da su vam udobne, te da nisu preuske. Probajte ih na deblju čarapu, baš onakvu kakvu ćete nositi zimi. Obratite pozornost i na petu, jer nema smisla da kupuje nestabilne čizme u kojima je teško hodati.


Komentari