ČEŠĆE LINIJE PREMA POPULARNIM DESTINACIJAMA: FlixBus sluša svoje putnike i nudi odličan omjer cijene i kvalitete

press

Prate želje svojih korisnika i ispunjavaju ih.

Najbrže rastući mobilni europski start-up FlixBus, jača mrežu linija prema jednoj od top destinacija iz Hrvatske. Prateći kretanje FlixBus putnika u posljednja tri mjeseca, gradovi Budimpešta, München, Beč i Ljubljana pokazale su se kao top destinacije putnika iz Hrvatske.

Od 30. rujna do Budimpešte će se tako moći putovati 2 puta dnevno, dok putnici do Ljubljane već sada mogu birati između 6 polazaka dnevno, a do Münchena između 5 polazaka dnevno. Za putovanje u Beč pak mogu birati između 3 polaska dnevno.

Iz ovih glavnih FlixBus čvorišta putnici mogu nastaviti svoje putovanje u najudaljenije europske gradove. Besplatan wi-fi, besplatna prtljaga, utičnica, više prostora između sjedala i besplatna promjena ili otkaz rezervacije do 15 minuta prije polaska, dodatna su vrijednost i izbor za putnika.

Uz dva polaska dnevno za Budimpeštu, putnicima je omogućen i veći izbor niskotarifnih letova iz Budimpešte za bilo koju destinaciju u svijetu.

“Tijekom posljednja 3 mjeseca pratili smo želje putnika. Vrlo brzo smo primijetili kojim gradovima gravitiraju i evo već odgovaramo na njihove želje. Želimo im ponuditi mogućnost da biraju. Pametno i zeleno putovanje uz najbolji omjer usluge i cijene“, izjavio je Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja za CEE regiju.ž

press
press

Do kraja godine, u pripremi su nove direktne međunarodne veze prema Europi.

Brzorastući start-up FlixBus nastavlja jačati mrežu linija

Otkako je autobusni operater i start-up FlixBus ušao u Hrvatsku te otvorio regionalno sjedište u Zagrebu, doživljaj putovanja autobusom više nije isti, što je dokazalo i 100.000 putnika prevezenih od početka poslovanja FlixBusa u Hrvatskoj.

Do sada su svi dijelovi Hrvatske povezani zelenim bojama s najvećim poslovnim, kulturnim i zabavnim centrima direktno kao što su München, Beč, Budimpešta, Frankfurt, Milano, Torino, Rim.

 


Komentari