Cat Caffe ima veselu vijest: U društvu preslatkih mačaka od sada možete ispijati i ove koktele!

Cat Caffe (Foto: Facebook)

U Kušlanovoj 6 smjestio se jedinstveni kafić simpatična naziva Cat Caffe. Već godinama je omiljeno mjesto brojnim mačkoljupcima i sigurno utočište preslatkim macama. Voditelji lokala i ovog ljeta su se potrudili da razvesele goste ponudom veselih koktela. Ovaj tjedan objavili su odličnu vijest, a to je da od sada kod njih možete ispijati Hugo i Aperol Spritz. Riječ je o koktelima koji su “in” ovog ljeta na sceni.

Hugo je blago alkoholni aperitiv, podrijetlom iz Južnog Tirola, ali raširen u Trivenetu, Austriji, Švicarskoj i Njemačkoj. Temelji se na prošeku, sirupu od bazge, seltzeru i listićima mente. Aperlo špric je talijanski koktel na bazi vina, koji se obično služi kao aperitiv u sjeveroistočnoj Italiji. Sastoji se od prošeka, Aperola i soda vode.

Još jedna novost je viseća mreža koja se savršeno uklapa u novouređenu terasu Cat Caffea. Pored penjalica i nastamba, mace se sada mogu izležavati i na udobnoj mreži. Riječ je o proizvodu hrvatskog brenda Mitu Makrame.

“Hammock se savršeno uklopio u našu novu terasu i mace uživaju odmarati na njemu ili igrati se s resicama. Pogodan je i za unutrašnji prostor, ali mi smo ga odlučili staviti na novu terasu koja je natkrivena, također se visina može podesiti. Jako je zanimljiv macama koje su ga isprobale i jedva čekamo vidjeti reakcije svih maca”, poručili su iz Cat Caffea.


Komentari