ČAROLIJA U ZAGORJU! Evo tko je autor nevjerojatnog puta do omiljenog ‘party aviona’

Foto: Beton Lučko

Ukoliko još niste posjetili Party avion u Srtmecu Stubičkom, tada znajte da vas tamo čekaju dva velika iznenađenja. Naime, ne radi se samo o sadržaju u kojem ćete uživati u avionu već i o putu kojim ćete do njega doći.

Name, staza do aviona popločana je impresivnim Lido pločama proizvođača beton Lučko. Tako je ovaj avio-projekt u srcu Zagorja dobio još jednu nevjerojatnu i lijepu dimenziju koja plijeni pažnju posjetitelja.

Dokaz je to kako je i proizvodnju betonske galanterije dotaknuo najnoviji trend nepravilnih geometrijskih linija u uređenju eksterijera.

Ploča Lido kao novitet u proizvodnji betonskih opločnika dolazi do izražaja na javnim površinama, gdje je arhitektura modernistička te pomalo futuristička.

Tome sigurno pridonose i nepravilni konusni oblici, a različite boje i obrade daju dojam prostornog monopola.

Postava opločnika obzirom na velike formate trebala bi biti strojna, ali iznimno precizna.

Betonske ploče za popločivanje su potvrđene kvalitete prema normi HRN EN 1339, što podrazumijeva zadovoljenje visokih trajnosnih svojstava.

Ploče su otporne na habanje, smrzavanje i djelovanje mraza i soli, protuklizne su i ekološki prihvatljive. Po njima je dozvoljen kolni promet, a imaju garanciju od dvije godine.

Elementi ploča Lido prodaju se isključivo na pune redove: Ploča Lido mala – 1 red = 1,16 m², Ploča Lido velika – 1 red = 0,95 m².


Komentari