Brzo i jednostavno rješenje za sve elektroničke kvarove! Inovativna opcija koju morate vidjeti

Pixabay

Koliko ste se puta našli u situaciji da ste došli kući s posla, presvukli se, sjeli u svoj omiljeni naslonjač i shvatili da vam daljinski upravljač ili baterije daljinskog upravljača ne rade?

Vjerujemo, mnogo puta. Imamo brzo i jednostavno rješenje za vas. Putem naše web stranice www.elektronika.hr u bilo kojem trenutku možete naručiti novi daljinski upravljač, baterije, konektore i kablove po povoljnim cijenama bez potrebe da trošite vrijeme na odlaske u trgovinu i čekanje u redovima. Imamo razne vrste daljinskih upravljača, od onih za televizore, do daljinskih upravljača za klimatzacijske uređaje te garažna vrata.

Tu smo za vas i ako vam pregore osigurači. U našoj ponudi imamo kućišta za osigurače, razne vrste osigurača, kao i zidnih utičnica, obujmica i prekidača.

Različite vrste kabela (koaksijalni, kabeli napajanja, telefonski, USB kabeli, kabeli za multimetre, zvučnički, UTP kabeli) također čine dio našeg bogatog asortimana.

Artikle možete naručivati u bilo koje doba dana i noći, a radno vrijeme odjela web shopa je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati. Naši ljubazni djelatnici u odjelu web shopa rado će vam pomoći oko odabira artikla koji najviše odgovara vašim potrebama, stoga nas s povjerenjem možete kontaktirati na broj 091/211-55-44.

Naručene artikle možete platiti na sljedeće načine: virmanski (po ponudi), internetskim bankarstvom (po ponudi) te općom uplatnicom. Dostavljamo na području cijele Hrvatske, a rok za dostavu naručenih artikla je 2 do 5 radnih dana. Cijena dostave za sve narudžbe iznosi 30 kuna, a za one preko 500 kuna dostava je potpuno besplatna.


Komentari