BOROSANE SU OPET HIT: Najpoznatiji par cipela u Hrvatskoj dobiva novi dizajn

boromina borovo
Facebook

U Borovu planiraju Borosane ponovo uvesti na nova vrata. 

Tvrtka Borovo ove godine slavi svoj 85. rođendan, a upravo su se odlučili za novi razvoj svojih postojećih proizvoda. Primjerice, Borosane koje su nekoć bile simbol radne obuće u nekim tvrtkama, ponovo planiraju uvesti u hotele, kao zaštitnu obuću djelatnica. Uz to, Startasice će kroz hotelske tvrtke biti ponuđene na kupnju turistima, a svojim će dizajnom pratiti lokalna obilježja svake destinacije na kojoj se budu mogle kupiti.

Naime, dio je to ofenzivnog pristupa tržištu koji je usmjeren na suradnju Borova sa tvrtkama koje djeluju u turizmu, a upravo su inozemni gosti tržišna niša novog asortimana iz Borova.

Novi proizvod – espadrile

No, uz redizajn Borosana i Startasica, u Borovu su predstavili i njihov novi proizvod nastao u suradnji s dizajnerima iz Hippy Gardena. Riječ je o ručno rađenim espadrilama, ukrašenima licitarskim srcem. “Espadrile su potpuno autentični suvenir za koji je već dogovoreno 20 destinacija, gdje će ih turisti moći kupiti, a na toj listi su i sve zračne luke u Hrvatskoj,” iznosi Vorkapić. Uvjerena je kako će “ovo ljeto espadrile biti apsolutni hit među turistima, ne samo zbog poruke ‘From Croatia With Love”, piše Poslovni.hr. 

>>>NAŠE STARTASICE OSVAJAJU SVIJET: Osvanule na američkoj top listi najpoželjnijih tenisica


Komentari