Blagdanska atmosfera u Z centru traje i dalje: U nedjelju pripremaju bogat program, a klizalište će biti otvoreno sve do kraja veljače

Foto: PRESS

Blagdani se bliže kraju, ali cijeli ovaj tjedan stignete se još zabaviti uz adventski program na terasi Z centra. Kućice sa gastronomskom ponudom uz prijateljske cijene bit će dostupne do nedjelje, 9. siječnja, a klizalište će biti otvoreno sve do 27. veljače. Uskoro se i otvara Burger King čime će se povećati ponuda food courta Z centra.

Iz Z centra pozivaju djecu i roditelje da dođu na zadnji dan Adventa kada su posebno za djecu pripremili zabavni i obrazovni program.

Foto: PRESS

Zagrizi u bajku prvi je gastronomsko-kazališni projekt koji je spojio tri kreativne žene iz različitih područja: Petru Radin, kazališnu redateljicu i glumicu, Sandru Rončević, gurmanku, food blogericu i autoricu kuharice, te Moranu Zibar, kvizašicu i lovkinju iz HRT-ova kviza Potjera. Glavne junakinje na smiješan i zabavan način kroz svijet bajke prenose poruku o važnosti okupljanja oko stola, zdravijim obrocima i tradicionalnim blagdanskim običajima, uz mnoštvo pjesme, plesa i smijeha.

Predstava dodatno uključuje pravi mali kuharski show uživo da dodatno proširi slasne okuse i mirise. Ciljana publika su klinke i klinci od 5+ godina, kao i njihova starija pratnja, koja će se vjerujemo dobro zabaviti.

Foto: PRESS

Nakon toga slijedi stand up koji su pripremili Tomislav Tržan i njegov kolega Zoran Jurić. Traje oko 75 minuta i popraćen je s najvećim disko hitovima. Poznati hrvatski plesač Tomislav Tržan predstavlja preko 50 plesnih pokreta, objašnjava kako su nastali u disko plesu 80-tih, ali na šaljivi način, u stilu Monty Python-a. Same pokrete po želji ponavlja i publika.

Posjetite Z centar društvene mreže i www.zcentar.hr za sve dodatne informacije.


Komentari