Blagajnica ‘ponizila’ školarku i odbila joj dati poklon-paket na prvi dan škole

commons.wikimedia.org

Ogorčena majka potpisala se kao “razočarani roditelj koji više neće ući u poslovnicu Vrbani”.

Početak je nove školske godine i mališani s uzbuđenjem sjedaju u klupe na prvi sat, a najuzbuđeniji su, naravno, mali prvašići. Kako bi mališanima uljepšali prvi dan škole, dm je za školarce odlučio pripremiti poklon-paket.

U ponedjeljak, 4.9.2017. osmijeh Vašeg školarca nagradit ćemo poklon-paketom.

Prvog dana nove školske godine, u ponedjeljak, 4.9.2017. povedite svog školarca u kupovinu, a njegov osmijeh nagradit ćemo o praktičnim ruksakom, raporedom sati i malim poklonima kako bi povratak u školske klupe prošao što radosnije.

*Ponuda vrijedi za sve koji dođu u dm sa školarcem (osnovne škole) te ostvare kupovinu. Ponuda poklon-paketa je ograničena. Aktivnost traje do isteka zaliha.
Fotografija je simbolična“, stoji na službenim stranicama dm-a.

FOTO: dm
FOTO: dm

No, izgleda da ova akcija nije prošla tako dobro, barem ne u shopping centru Point na Vrbanima, kako tvrdi ogorčena majka čije se dijete doma vratilo razočarano i bez poklona nakon, sudeći prema priči građanke, neugodne situacije između blagajnice i djeteta.

Požalila se na službenoj Facebook stranici dm-a i kazala da je njezina kći, učenica osnovne škole, došla u prodavaonicu u shopping centar Point na Vrbanima, kupila proizvod i, piše majka, s veseljem tražila svoj poklon-paket, na što su joj djelatnice odgovorile da je to samo za prvašiće.

Nakon što je djevojčica rekla djelatnicama da piše kako je poklon-paket za sve osnovnoškolce, prodavačica na blagajni, tvrdi majka, rekla je djevojčici “da njoj to ne treba”.

Ljutita majka upitala je djelatnike dm-a kako da djetetu objasni ovaj događaj te zatražila povrat novca koji je dijete, kaže majka, platilo svojim džeparcem. Napomenula je da je njezina kolegica, odnosno njezino dijete u prodavaonici dm-a kod hotela Antunović dobilo poklon-paket.

Ogorčena majka potpisala se kao “razočarani roditelj koji više neće ući u poslovnicu Vrbani”. Toliko o “tu sam čovjek, tu kupujem” sloganu. Izgleda da osmijeh ove školarke na prvi dan škole nije bio dovoljno širok pa je time izostao i obećani poklon.

Oko ovog smo se događaja za očitovanje obratili dm-u, no do zaključenja članka odgovor nije stigao.


Komentari