Bivša paraolimpijka Sandra Paović pokrenula novi biznis na Jarunu: ‘Nije lako usuditi se’, na otvorenje došao poznati pjevač

Foto: Instagram

Naša stolnotenisačica Sandra Paović (38) koja je sa samo 26 godina morala prekinuti karijeru zbog teške ozljede u prometnoj nesreći, jučer je na Jarunu otvorila hotel te salon i vrtić za pse pod nazivom ‘Rocky’. Sandra i njezin suprug Daniel Lazov odlučili su sami otvoriti pseći hotel jer su znali koliko je teško pronaći pravu osobu za čuvanje njihova ljubimca, francuskog buldoga Rockyja pa su na taj način željeli pomoći i drugima.

Povodom tog događaja, Sandra je na svojem Instagram profilu objavila nekoliko fotografija ispod kojih je napisala: “Svi imamo neku ljubav, talent, životnu želju.. Moje dvije želje su oduvijek bile da postanem uspješna profesionalna sportašica, a kako je kod mene sve uvijek malo neobičnije, postala sam olimpijka, a nakon toga spletom nevjerojatnih okolnosti i paraolimpijska pobjednica. Druga želja mi je oduvijek bila da radim, pomažem i družim se sa psima, kao mala zamišljala sam da imam farmu pasa i sama pomisao mi se činila kao bajka. Evo bajka se ostvarila! Otvorila sam hotel, vrtić i salon za pse. Nije lako usuditi se, nije lako ostvariti svoje snove. Sumnja, strah, povremen gubitak samopouzdanja dio su tog procesa, kako u sportu tako i u životu. Budite hrabri, budite strastveni i najvažnije usudite se raditi ono što istinski volite!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Paović (@sandra_paovic)

Na otvorenju je bio i naš pjevač Jacques Houdek koji je također objavio fotografiju na kojoj pozira sa suprugom i sinom.

“Otvoren je Rocky Hotel za pse. Naša zlatna paraolimpijka Sandra Paović svoju je ljubav prema psima okrunila otvorenjem spektakularnog hotela za pse na zagrebačkom Jarunu, koji je ujedno i dnevni vrtić za najdraže nam peseke. Obratite im se s povjerenjem i uvjerite sami u kvalitetu, brigu i ljubav koju pružaju svojim ‘vau-vau’ gostima. Bravo za Sandru i cijelu ROCKY ekipu”, napisao je Jacques.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUES HOUDEK (@jacques_houdek)

Podsjetimo, Sandra je doživjela prometnu nesreću kada se s klupskim kolegicama vozila kombijem prema pariškom aerodromu ‘Orly’. Vozač, njen menadžer je na trenutak zaspao, kombi se prevrnuo, a Sandra je zadobila teške ozljede unutarnjih organa i kralježnice. Od tada joj se život potpuno promijenio što je značilo i kraj njenih olimpijskih snova.

Komentari