BIJESNI KUPCI I DALJE OTKRIVAJU MULJAŽE: Ovako izgledaju njoki iz Studenca

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Niti jedna trgovina ne prolazi bez afere.

Hrvatsku i dalje potresaju slučajevi pokvarene hrane na policama trgovina, kontrole su sve strože, ali starih namjernica još uvjek ima. Nakon zaraženih jaja iz Kauflanda, piletine i pačetine iz Lidla, a distribuiranih od strane MIB Pivac i ostalih afera sa zaraženom ili pokvarenom hranom, naš je portal pisao o pokvarenom siru i jajima na koje su naišli Konzumovi kupci.

Jedan kupac dobio je pljesnivi sir, a u pitanju nije bila plemenita plijesan. Naime, tražio je zaposlenicu da mu od koluta odreže komad, na njegovo veliko iznenađenje u sredini je bio pljesniv. Sličan slučaj u Konzumu se dogodio i jednoj gospođi koja je, pak, pod etiketom “svježih jaja” kupila smrznuta jaja. Očito se jaja dobavljaju, zamrzavaju i stoje tko zna koliko dugo, a onda se ponovo odmrzavaju i stavljaju na police i to sve pod maskom svježine.

>>>KUPCI ŠOKIRANI! Otkrili što im podvaljuju u Konzumu pod svježa jaja i sir

Nakon objave teksta o siru i jajima iz Konzuma, počele su nam pristizati i fotografije “ispravnih” proizvoda iz ostalih hrvatskih trgovina, a jedna od takvih prikazuje pljesnive njoke iz trgovine Studenac, odnosno grupacije NTL.

Tončica Kozina
Tončica Kozina

Ovu fotografiju poslala je čitateljica Tončica navodeći da je iste njoke kupila u spornoj trgovini. Na površinu počinje isplivavati upitna kvaliteta proizvoda koje kupujemo, neispravnost etiketa kojima su isti označeni, ali i muljaže kojima se trgovački lanci služe kako bi nam prodali apsolutno sve, pa čak i po cijenu naših života. Postavlja se pitanje, nazire li se kraj ovoj trakavici i hoćemo li napokon početi provjeravati hranu koju unosimo u sebe, pa makar ju i platili nešto skuplje?

>>>CIJELA OBITELJ ZARAZILA SE SALMONELOM: Dječak (5) preminuo, sestre i roditelji u kritičnom stanju

>>>BIJESNI KUPCI SVE VIŠE GUBE ŽIVCE: Ovo je PET najčešćih Konzumovih podvala potrošačima

Komentari

Komentari

loading...